Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
  • Fri frakt över 99 kr
    Fri frakt över 99 kr
  • Poäng på alla köp
    Poäng på alla köp
  • Expressleverans
    Expressleverans

ÄNTLIGEN HÄR! Årets adventskalendrar! 

DIOR BACKSTAGE Eye Palette 002 Cool Neutrals

Betyg
Välj färg
002 Cool Neutrals
Pris
535 kr
Hitta i butik
Fri frakt över 99 kr
Fri frakt över 99 kr
Expressleverans
Expressleverans
KICKS Club: poäng på alla köp
KICKS Club: poäng på alla köp
Eye Palette
p90245699
v90245701
DIOR BACKSTAGE
SEK
535
Upptäck Diors rikligt pigmenterade ögonpalett som innehåller primer, ögonskugga, highlighter och eyeliner. Dior Backstage Eye Palette är Dior-makeupartisternas hemliga vapen för att skapa massor av olika professionella ögonlooker, från väldigt naturliga till de allra mest definierade. Dior Backstage Eye Palette är inspirerad av energin backstage vid catwalkvisningarna och makeupartisternas favoritnyanser och erbjuder nyanser som passar alla hudtyper i uppbyggbara matta och regnbågsskimrande texturer, för perfekta ögon. Diors Backstage-formulas har rikligt med pigment och är utvecklade för att sitta länge. De kan lätt byggas på till önskad intensitet, vilket innebär att neutrala färger kan bli djärva och intensiva. Deras formulas ger en "second skin"-finish. Dior Backstage Eye Palette innehåller: - 1 ögonprimer som gör att ögonskuggan sitter bättre och boostar dess färg. - 8 puder som kan användas som ögonskugga eller eyeliner: 3 skimrande nyanser och 3 matta nyanser som har rikligt med pigment och framhäver skönheten hos dina ögon. Kompletteras av 1 highlighting-nyans och 1 skulpterande skugga. Dior Backstage Eye Palette finns i två universella kombinationer: rosa nyanser med kalla undertoner och neutrala bruna nyanser med varma undertoner. "Utöver de åtta nyanserna med olika finish (matt eller skimrande) ville jag ha en riktigt krämig primer. Den ger en långvarig effekt, men framför allt intensifierar den effekten hos den färg som appliceras över den", förklarar Peter Philips. Applicera med fingrarna eller en borste. Kan användas separat eller blandas med andra nyanser.
1. Applicera primern på hela den rörliga delen av ögonlocket.
2. Lägg färg på ögonlocket med en ljus skugga på ögonbrynsbågen.
3. Skapa intensiva ögon genom att applicera en mer intensiv nyans längs franskanten och i den yttre ögonvrån.
4. Fördjupa ögonlooken genom att applicera en mörkare skugga under ögat som du tonar ut lite.
För en naturlig look:
1. Applicera en mer intensiv nyans på hela den rörliga delen av ögonlocket för att öppna upp ögonen och lägg sedan en mörkare skugga längs hela franskanten för att ge definition.
2. Skapa en highlighting-effekt genom att applicera en ljusare nyans under ögonbrynsbågen och i den inre ögonvrån för att öppna upp blicken.
För en sofistikerad look:
1. Applicera en mer intensiv nyans på hela den rörliga delen av ögonlocket för att öppna upp ögonen och lägg sedan en mörkare skugga längs hela franskanten för att ge definition.
2. Tona skuggan utåt på hela den rörliga delen av ögonlocket.
3. Skapa en highlighting-effekt genom att applicera en ljusare nyans under ögonbrynsbågen och i den inre ögonvrån för att skapa en ännu mer intensiv kontrast som ger ögonen struktur.
Vikt:
10 g
Färg:
Multi
EAN:
3348901394949

Vad tycker du?

Låt andra höra vad du tycker!
Logga inoch lämna en recension och berätta för andra vad du tycker om produkten

Recensioner & betyg

5.0
Baserat på 20 betyg
Läs mer
Mareta Olsson är medlem i KICKS Club.

Gilla (0)
Sabina L M är medlem i KICKS Club.

Gilla (0)
Malin är medlem i KICKS Club.

Gilla (0)
Victoria är medlem i KICKS Club.

Gilla (0)
Vanessa är medlem i KICKS Club.

Gilla (0)