Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Christmas calendar! 50% på skönhetsfavoriter, varje dag fram till julafton.

Intensive Hair Oil 50 ml

Intensive Hair Oil 50 ml

SACHAJUAN

Intensive Hair Oil är en intensiva olja som innehåller arganolja & havstornolja som vårdar ditt hår samtidigt som den ger det glans.
290 kr
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover
Intensive Hair Oil
p899184
v43878719
SACHAJUAN
SEK
290

Recensioner

Wilma | 2019-02-03
ÄLSKAR DENNA!! Håret blir super mjukt
Maria Nilsson | 2016-11-07
Funkade väldigt bra på mitt hår som är väldigt torrt, men upplevde att mitt hår ibland vart väldigt flottigt om jag använde det på torrt hår, men funkar väldigt bra på ny duschat hår, mitt hår vart som på nytt!
Kaleido | 2013-03-06
[Lockigt hår] Köpte denna på rea då den annars är VÄLDIGT dyr för en hårprodukt. Har använt den både i vått och torrt hår och här är min upplevelse: [Torrt]: håret blir "glansigare" och mindre frissigt. Testade denna i butik när jag hade lite slitna toppar (behövde klippa topparna), hade det uppsatt i flätor som jag tog ut och använde produkten på, sedan flätade jag om - jag blev mäkta förvånad när jag såg hur mycket bättre, slätare och glansigare flätorna såg ut jämförelsevis. [Vått]: använde produkten direkt efter duschen, detta sätt gör att håret inet blir lika glansigt och "wowigt" och först trodde jag inte att det hade samma effekt, men jag upptäckte att håret var mjukt och mycket lättare att hantera än när jag enbart använder shampoo och balsam som vanligt (måste dock påpeka att deras "hair repair" har gjort håret lite mer lätthanterligt det med). Ett minus är att den luktar STARKT, inte nödvändigtvis obehagligt men STARKT, jag låter håret vara utsläppt så att det kan vädra ut ett tag. Plus är att det verkligen absorberas bra! Efter att jag har satt det (en pumpning) i håret så är händerna inte kladdiga. En produkt som lämnar mjukt och glansigt hår med en något stark doft (som slutar "osa" efter ett tag).

Mer Information

Intensive Hair Oil är en intensiva olja som innehåller arganolja & havstornolja som vårdar ditt hår samtidigt som den ger det glans.
Oljan absorberas utan att lämna några rester och ger en naturlig känsla.
Volym:50 ml
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22