Bara på KICKS
1 / 1
Storlek:75 ml
109 kr
Slutsåld online
Slutsåld i butik
Volym
Matas Fiber Paster ger din frisyr kraftig stadga och extra starkt textur till håret. Innehåller fibrer som gör att du kan styla frisyren precis som du vill: Rufsigt, rakt hår, burrigt, wetlook – allt är möjligt. Innehållet av guarböna mjukgör och vårdar håret. Passar alla längder och hårtyper.
Användning
Du kan använda Matas Fiber Paste både i vått och torrt hår. Ta en lagom mängd i handflatorna och fördela produkten i håret. Forma frisyren med eller utan fön.
Produktspecifikationer
Kraftfull struktur och kreativ styling
Tillverkad i Danmark
pH-värde: cirka 5,3
Användning
Du kan använda Matas Fiber Paste både i vått och torrt hår. Ta en lagom mängd i handflatorna och fördela produkten i håret. Forma frisyren med eller utan fön.
Produktspecifikationer
Kraftfull struktur och kreativ styling
Tillverkad i Danmark
pH-värde: cirka 5,3
Egenskaper | Uppmjukande, Ger volym |
Hårtyp | Normalt hår |
Hårlängd | Kort, Medellångt (axellångt), Långt |
Stadga | Lätt |
Aqua, Cetearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Petrolatum, Glycerin, Lanolin, PEG-100 Stearate, PVP, Dimethicone, Hydroxypropyl Guar HydroxypropyltrimoniumChloride, Phenoxyethanol, Cera Alba, BenzoicAcid, Ethylhexylglycerin, Dehydroacetic Acid, Ceteareth-25, Sodium Hydroxide, Parfum.
OBS! Det kan finnas små skillnader mellan innehållet ovan och innehållsdeklarationen. Vi rekommenderar därför att du alltid kontrollerar innehållsdeklarationen för den fysiska produkt du får.
Innehåll | 75 ml |
Enhetspris | 1.453,33 kr/l |
Varumärken | Matas Striber |
Serie | Struktur |
Kategori | Hårvax |
Visa allt | Matas Striber Hårvax |
Visa allt | Struktur Hårvax |
Artikelnummer | 762651 |
EAN | 5719807626515 |
Du kan betala med valfri metod hos oss. Du väljer betalningsmetod i kassan.
- Visa
- Mastercard
- Swish
- Klarna
Vil du se indholdet?
Så har vi brug for at du accepterer funktionelle cookiesKundrecensioner
Bli först med att recensera denna produkt
Alla recensioner läses av KICKS kundservice innan publicering. Läs mer