1 / 1
Variant:323 ml
329 kr
Du får 329 poäng som medlem
Slutsåld online
Altid gratis Click & Collect i Kicks butik ·
" Dry Shampoo Dark innehåller ultrafin risstärkelse som absorberar olja, smuts och dålig lukt. Håret blir omedelbart rent, fräscht och doftar Moroccanoils signaturdoft. Berikad med arganolja och UV-skydd. Moroccanoil Dry Shampoo Dark innehåller subtil brun underton för att bibehålla den naturliga glansen i mörka hår.

Doftsatt med Moroccanoils signaturdoft, en medelhavsinspirerad blandning av kryddig bärnsten och söta blomdofter."
Skaka flaskan väl innan användning. Spraya torrshampot ca 15-20 cm från hårbotten, på torrt hår. Fokusera på att få produkten på håret, men nära hårbotten. Låt torka ett par sekunder, massera sedan in torrschampot i hårbotten som du gör med vanligt schampo i duschen och borsta igenom håret.
ISOBUTANE;PROPANE;ORYZA SATIVA (RICE) STARCH;SD ALCOHOL 40-B;DISILOXANE;ARGANIA SPINOSA (ARGAN) KERNEL OIL;WATER/AQUA;FRAGRANCE/PARFUME;PVP;DISTEARDIMONIUM HECTORITE;MAGNESIUM STEARATE;DIISOPROPYL ADIPATE;METHOXYCINNAMIDOPROPYL HYDROXYSULTAINE;CETRIMONIUM CHLORIDE;CI 77491 (IRON OXIDES);CI 77492 (IRON OXIDES);CI 77499 (IRON OXIDES)

OBS! Det kan finnas små skillnader mellan innehållet ovan och innehållsdeklarationen. Vi rekommenderar därför att du alltid kontrollerar innehållsdeklarationen för den fysiska produkt du får.

Innehåll1 stk
VarumärkenMoroccanoil
KategoriTorrschampo
Visa alltMoroccanoil Torrschampo
Artikelnummer94133995
EAN7290113144873
Tillverkare, EUMOROCCANOIL ISRAEL LTD
Via Giorgio Perlasca 20
24072 Martinegro
Italy
Tillverkare kontakt[email protected]

Du kan betala med valfri metod hos oss. Du väljer betalningsmetod i kassan.

  • Visa
  • Mastercard
  • Swish
  • Klarna
Vi har gjort det enkelt för dig att hitta våra professionella hårprodukterna eftersom alla är markerade med «Pro Hair».
Vil du se indholdet?
Så har vi brug for at du accepterer funktionelle cookies

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt
Alla recensioner läses av KICKS kundservice innan publicering. Läs mer