Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Jumbo Eye Pencil Milk
Jumbo Eye Pencil Milk
Jumbo Eye Pencil Milk
Jumbo Eye Pencil Milk
Gåva på köpet! Läs mer

Jumbo Eye Pencil Milk

NYX Professional Makeup

Det behöver inte kännas ensamt att önska sig uppmärksamhet. De krämiga pennorna kan användas som eyeliners eller skuggor. Eller som både och om du föredrar det.
69 kr
Milk
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
KICKS Club: poäng på alla köpKICKS Club: poäng på alla köp
Jumbo Eye Pencil
p88866141
v88866143
NYX Professional Makeup
SEK
69

Recensioner

Linnéa | 2020-01-21
Färgen är exakt vad jag tänkte och den är väldigt enkelt att ha på. Den är krämig, enkel att använda.
Sophia | 2020-01-17
superbra ögonskuggspenna. har flera varianter och tycker att det står sig riktigt bra i jämförelse med andra, dyrare märken. jag målar på med pennan och sedan använder jag en borste för att "sudda ut" den till önskat resultat. för intensivare look använder jag även en matchande torr ögonskugga från NYX, då sitter den verkligen som berget!
Saga | 2019-09-06
Köpte den i milk efter att ha varit intresserad av att testa den i mååånga år men aldrig riktigt tagit tag i det tidigare! Jag använder den både på vattenlinjen, och den höll sig hela dagen (vilket väldigt få kajaler och liknande lyckas med) och så använder jag den som ögonskuggsbas för starkare pigment! Den var lätt att blandas ut, och kändes väldigt krämig, på ett annorlunda sätt än en concealer eller primer. Lätt att jobba med! Kan tänka mig att den skulle lägga sig i vecken om man inte sätter den med en ögonskugga, och viktigt att inte ta ett för stort lager av den för då är jag ganska säker på att den lägger sig i vecken! Jag höll på att försöka ”skruva upp den” i typ 20 minuter (för att se hur mycket produkt det var i) och trodde först det var något fel på den, men det visade sig efter jag kollat lite på youtube att man vässar den som vanligt med en stor kajalvässare. Har inte testat att vässa den än, men det ska vara lättare att ha den en liten stund i frysen innan!

Mer Information

Det behöver inte kännas ensamt att önska sig uppmärksamhet. De krämiga pennorna kan användas som eyeliners eller skuggor. Eller som både och om du föredrar det.
Färg:Vit 
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2020Kundservice 020-42 32 22