Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

25% på ansiktsvård från Lancôme. Gäller t.om. 26/3. 

Always On Gel Eye pencil 01 Fishnet
Always On Gel Eye pencil 01 Fishnet
Always On Gel Eye pencil 01 Fishnet
ONLY AT KICKS

Always On Gel Eye pencil 01 Fishnet

Smashbox

Proffsen i vår L.A fotostudio blev mållösa när de såg hur smidigt denna pigmentrika, hållbara gel penna glider på.
190 kr
01 Fishnet
Fri frakt & retur till butikFri frakt & retur till butik
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover

Recensioner

Thessan | 2019-02-13
Köpt denna två gånger. Första pennan var jag jättenöjd med, men på andra pennan bröts stiftet ideligen. Pennan är lättarbetad och satt bra. En härlig krämig konsistens utan att kleta. Men eftersom halva pennan försvann pga att stiftet bröts av så blev den inte prisvärd längre. Blev besviken då jag kände att jag äntligen hade hittat en bra kajal.
Helen | 2018-07-22
Återkommer alltid till denna ögonpenna därför att den sannerligen sitter som berg. Jag behöver aldrig återapplicera den. Varför den inte får full pott beror på att den behöver vässas var och varannan dag så den är inte särskilt billig i drift så att säga. Jag har testat alla andra som fått höga betyg i olika tester men denna, den är faktiskt den som sitter bäst.
Sanna | 2018-03-11
Jag har provat både Fishnet och Baller, jag kommer utan tvekan att fortsätta använda dem. Dem är pigmenterade, deras krämiga konsistens gör dem lätta att applicera och dem håller hela dagen, andra pennor som jag provat behöver oftast appliceras på nytt under dagens gång.

Mer Information

Proffsen i vår L.A fotostudio blev mållösa när de såg hur smidigt denna pigmentrika, hållbara gel penna glider på. I några sekunder är den lätt att sudda ut vilket ger dig rum att leka med den och skapa gränslösa makeuper.
Färg:Svart
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22