Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Naked 3 Palette

Naked 3 Palette

Urban Decay

Experimentera med tolv unika och matchande naturliga färger. Från glittrande rosa till kolsvart med rött mikroskimmer - Naked3 är ett måste i din Naked-kollektion.
505 kr

Tillfälligt slut

Recensioner

Julia | 2017-10-18
Går i perioder av att antingen älska eller avsky denna. Som många har skrivit nedan så är den dåligt pigmenterad och det mesta faller direkt av från ögonlocket ner på kinderna. Onödigt dyr på resultatet den egentligen ger men samtidigt fina färgkombinationer. Skulle inte göra ett omköp!
Moa | 2017-10-15
Lever inte upp till förväntningarna, väldigt ”torra” skuggor och inte värst pigmenterade. Helt ok men inte värt priset.
Miranda | 2017-08-27
Tycker den inte är så värst pigmenterad men det kan vara något bra i sig. Är rädd att använda min Modern Renaissance-palett från ABH pga så mycket pigment. Naked 3 är väldigt användarvänlig och är så fint som dagssmink men även kan användas för nattsmink också. Skimmerskuggorna är mycket mer pigmenterade än de matta, vilket är bra i sig då man kan bygga upp matta skuggor mycket bättre. Rekommenderar!

Mer Information

Experimentera med tolv unika och matchande naturliga färger. Från glittrande rosa till kolsvart med rött mikroskimmer - Naked3 är ett måste i din Naked-kollektion.
Välj mellan sammetsmjuka färger med matt finish, pärlemor eller metallglans. Färgerna innehåller Pigment Infusion System™, den patentskyddade blandningen ingredienser som gör ögonskuggorna perfekta för att tona ut med en sammetslen konsistens, intensiv färg och fantastisk hållbarhet.
Strange (neutral rosa med mat/satinfinish), Dust (rosa med glittrande metallglans), Burnout (ljus persikorosa med satinfinish), Limit (dämpad rosa med matt finish), Buzz (rosa med metallglans), Trick (ljus rosa-koppar med metallglans), Nooner (medium rosabrun med matt finish), Liar (ljuslila med metallglans), Factory (rosabrun med satinfinish), Mugshot (gråbrun med stråk av rosa och metallglans), Darkside (lila-gråbrun med satinfinish) och Blackheart (svart med rött skimmer och matt finish).
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22