1 / 1
  • Vill du titta på videon?
    Då behöver vi att du accepterar funktionella cookies
  • Vill du titta på videon?
    Då behöver vi att du accepterar funktionella cookies

Plus Size Volume & Body Mousse

Storlek:250 ml
349 kr
Du får 349 poäng som medlem
Slutsåld online
Altid gratis Click & Collect i Kicks butik ·
Curly Girl
Anti-friss
Volym
Plus Size Perfect Body Mousse är en volymgivande mousse som ger håret en fylligare känsla och utseende med långvarig stadga samtidigt som frizz reduceras. Innehåller bland annat ett av världens mest näringsrika bär, havtorn, som håller håret mjukt utan att bli stelt. Passar alla hårtyper och texturer, speciellt tunna och fina.
HårtypFint hår, Tjockt hår, Normalt hår
EgenskaperAnti-friss, Ger volym
Skaka innan användning. Applicera jämnt i fuktigt hår och arbeta igenom från rot till topp.
water/eau/aqua, butane, propylene glycol, propane, amp-acrylates/allyl methacrylate copolymer, hippophae rhamnoides (sea buckthorn/argousier) fruit/seed oil, peg-40 hydrogenated castor oil, vp/acrylates/lauryl methacrylate copolymer, polysorbate 20, laureth-4, peg-8 dimethicone, aminomethyl propanol, ceteth-10, hydroxypropyl starch phosphate, phenoxyethanol, fragrance/parfum, benzyl benzoate, hydroxycitronellal, limonene, citronellol, coumarin

OBS! Det kan finnas små skillnader mellan innehållet ovan och innehållsdeklarationen. Vi rekommenderar därför att du alltid kontrollerar innehållsdeklarationen för den fysiska produkt du får.

Innehåll250 ml
Enhetspris1.396 kr/l
Varumärkenamika:
KategoriHårmousse
Visa alltamika: Hårmousse
Artikelnummer822910
EAN840117804340

Du kan betala med valfri metod hos oss. Du väljer betalningsmetod i kassan.

  • Visa
  • Mastercard
  • Swish
  • Klarna
Vi har gjort det enkelt för dig att hitta våra professionella hårprodukterna eftersom alla är markerade med «Pro Hair».
Vil du se indholdet?
Så har vi brug for at du accepterer funktionelle cookies

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt
Alla recensioner läses av KICKS kundservice innan publicering. Läs mer