1 / 1
Balmain Homme Styling Gel Medium Hold
Storlek:100 ml
499 kr
Handlas endast online
Slutsåld i butik
En lätt stylinggel med långvarigt medium stadga. Den perfekta formulan för catwalk-inspirerade looks, med doft av den intensiva bärnsten- och träbaserade Balmain Homme, som kombinerar frisk citrus från bergamott med torra trätoner från sandelträ.
Säkerhetsvarningar
Endast för utvärtes bruk. Undvik kontakt med ögonen. Vid kontakt med ögonen, skölj omedelbart med rikligt med vatten. Förvaras oåtkomligt för barn. Vid irritation eller allergiska reaktioner, avbryt användningen och kontakta läkare. Förvaras svalt och torrt, skyddat från direkt solljus.
Aqua, Ceteareth-30, Cera Flava, Petrolatum, VP/VA Copolymer, Microcrystalline Wax, Propylene Glycol, Parfum, Paraffinum Liquidum, Isopropyl Myristate, Glycerin, Lanolin, Cetearyl Alcohol, PVP, Hydrolyzed Keratin, Silk Amino Acids, Pricotone Olamine, Phenoxyethanol, Ethhylhexylglycerin, Sodium Polyacrylate, Hydrogenated Polydecene, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Limonene, Linalool, Trideceth-6, Sorbic Acid, Benzoic Acid
OBS! Det kan finnas små skillnader mellan innehållet ovan och innehållsdeklarationen. Vi rekommenderar därför att du alltid kontrollerar innehållsdeklarationen för den fysiska produkt du får.
Innehåll | 100 ml |
Enhetspris | 4.990 kr/l |
Varumärken | BALMAIN PARIS Hair Couture |
Kategori | Styling |
Visa allt | BALMAIN PARIS Hair Couture Styling |
Artikelnummer | 829165 |
EAN | 8720246249927 |
Tillverkare, EU | Balmain Hair Group De Coopvaert – 5th floor, Blaak 516 3011 Rotterdam The Netherlands |
Tillverkare kontakt | [email protected] |
Du kan betala med valfri metod hos oss. Du väljer betalningsmetod i kassan.
- Visa
- Mastercard
- Swish
- Klarna
Vi har gjort det enkelt för dig att hitta våra professionella hårprodukterna eftersom alla är markerade med «Pro Hair».
Vil du se indholdet?
Så har vi brug for at du accepterer funktionelle cookiesKundrecensioner
Bli först med att recensera denna produkt
Alla recensioner läses av KICKS kundservice innan publicering. Läs mer