1 / 1
Matt Clay Strong
Storlek:100 ml
499 kr
Handlas endast online
Slutsåld i butik
Anti-friss
Balmain Matt Clay är en kraftfull lera som ger en matt och definierad look med maximal textur, erbjuder långvarigt håll och en torr finish samtidigt som den tämjer friss och håller sig torr hela dagen, berikad med Argan Elixir och silkesprotein som återställer hårets naturliga glans och struktur, lätt parfymerad med Balmain Hair Coutures signaturdoft.
Hårtyp | Fint hår, Tjockt hår, Normalt hår |
Egenskaper | Anti-friss, Ger textur |
Hårlängd | Kort, Medellångt (axellångt) |
Stadga | Hög |
Säkerhetsvarningar
Endast för utvärtes bruk. Undvik kontakt med ögonen. Vid kontakt med ögonen, skölj omedelbart med rikligt med vatten. Förvaras oåtkomligt för barn. Vid irritation eller allergiska reaktioner, avbryt användningen och kontakta läkare. Förvaras svalt och torrt, skyddat från direkt solljus.
Petrolatum, Kaolin, Polysorbate 20, Cera Flava, Parfum, Argania Spinosa Kernel Oil, Silk Amino Acids, Panthenol, Hydrogenated Olive Oil, Olive Oil (Olea Europaea), Olive Oil Unsaponifiables.
OBS! Det kan finnas små skillnader mellan innehållet ovan och innehållsdeklarationen. Vi rekommenderar därför att du alltid kontrollerar innehållsdeklarationen för den fysiska produkt du får.
Innehåll | 100 ml |
Enhetspris | 4.990 kr/l |
Varumärken | BALMAIN PARIS Hair Couture |
Kategori | Styling |
Visa allt | BALMAIN PARIS Hair Couture Styling |
Artikelnummer | 809310 |
EAN | 8720791751739 |
Tillverkare, EU | Balmain Hair Group De Coopvaert – 5th floor, Blaak 516 3011 Rotterdam The Netherlands |
Tillverkare kontakt | [email protected] |
Du kan betala med valfri metod hos oss. Du väljer betalningsmetod i kassan.
- Visa
- Mastercard
- Swish
- Klarna
Vi har gjort det enkelt för dig att hitta våra professionella hårprodukterna eftersom alla är markerade med «Pro Hair».
Vil du se indholdet?
Så har vi brug for at du accepterer funktionelle cookiesKundrecensioner
Bli först med att recensera denna produkt
Alla recensioner läses av KICKS kundservice innan publicering. Läs mer