Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Tillfällig paus! På grund av rådande omständigheter så pausar vi tillfälligt våra makeup- och hudvårdsbehandlingar i alla butiker. 

Makeup

20% på ett köp i butiken när du utför din behandling*
*Gäller på ord. pris och max fem varor. Ej på Byredo eller på Beauty Services.
Gäller ej vid behandling hos Exuviance, Dermalogica och Björn Axén.

Perfect Base
En perfekt makeupbas anpassad för dig läggs på endast 20 minuter. Vi går igenom de enkla stegen och knepen som du kan ta med dig hem för att själv lägga en fantastisk bas varje dag.
20 min. 195 kr.

Boka behandling

More of your eyes
Utifrån dina önskemål och behov skapar vi en snygg ögonmakeup som framhäver just dina ögon. Det kan vara allt från en smokey eye till den där perfekta eyelinern.
195 kr. 20 min.

Boka behandling

More of Your Lips 
Vi ger dig våra bästa tips på färger, effekter och hur du applicerar för bästa resultat. Vi inleder med att gå igenom en läppvårdsrutin som är grunden till perfekt läppar.
195 kr. 20 min.

Boka behandling

Gorgeous Makeup
En lyxig festmakeup läggs efter dina önskemål. Vi guidar dig genom de olika stegen till en komplett partylook.
450 kr. 50 min.

Boka behandling

Everyday Makeup 
Vi skapar en snygg vardagslook som framhäver dina naturliga ansiktsdrag. Definierade ögonbryn och den perfekta basen står i fokus. 
250 kr. 30 min

Boka behandling

Trendspotting
En halvtimmes trendsnack samtidigt som du får den senaste makeuptrenden applicerad. Våra makeup artister presenterar de senaste trenderna och ger dig tips på makeuptekniker.
295 kr. 30 min.

Boka behandling

Touch Up
En touch up för dig som vill förbättra din makeup inför ett viktigt möte, after work eller dejten. Vi ger dig en snabb uppfräschning där vi framhäver din personliga skönhet.
195 kr. 20 min.

Boka behandling

Special Occasion 
En komplett makeup för bröllopet eller det där speciella tillfället. Vid bokning går vi igenom dina önskemål och skräddarsyr tjänsten efter dina behov. Vid önskemål ingår applicering av lösögonfransar.
995 kr. 90 min.

Boka behandling

False Lash Application 
Vi hjälper dig att applicera dina lösögonfransar. (exkl. köp av fransar) * Vid köp av endast False Lash Application ingår inte 20% på ett helt köp.
100 kr.

Boka behandling

Vi reserverar oss för prisändringar.

Boka din makeupartist

Amanda

Caroline

Emelie W

Emelie B

Emma

Lina

Line

Kajsa

Ida

IT Cosmetics

Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2020Kundservice 020-42 32 22