1 / 1

Strength Recovery Conditioning Cream

Storlek:200 ml
289 kr
Du får 289 poäng som medlem
Veganskt
Curly Girl
Möt Strength Recovery – en serie utvecklad för reparation av skadat hår. Berikad med squalane för att förnya, skydda och återställa hårfibrerna.

Balsamet vårdar och minskar omedelbart brustna hårstrån med 45%*.
Formulan är 99% biologiskt nedbrytbar** och innehåller 97% ingredienser av naturligt ursprung.

*Instrumentellt test, Strength Recovery Shampoo och Conditioning Cream vs icke-vårdande schampo.
**Enligt OECD 301 eller motsvarande ISO-test.

Biolage är godkänt av Cruelty Free International under Leaping Bunny-programmet. Denna formula är också vegansk utan animaliska ingredienser.
Efter schamponering, applicera och låt verka i 1–3 minuter. Skölj noggrant och applicera sedan Strength Repairing Spray
1218236MX8 - INGREDIENTS: AQUA / WATER • CETEARYL ALCOHOL • STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE • ISOPROPYL MYRISTATE • CETYL ESTERS • HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL / SUNFLOWER SEED OIL • BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER • PARFUM / FRAGRANCE • TARTARIC ACID • BENZYL ALCOHOL • CAPRYLYL GLYCOL • SALICYLIC ACID • LIMONENE • SQUALANE • HEXYL CINNAMAL • COUMARIN • LINALOOL • AMYL CINNAMAL • GERANIOL • SODIUM HYDROXIDE • CITRIC ACID (F.I.L. Y293318/3). Produktens ingredienslista kan uppdateras över tid. Konsultera alltid ingredienslistan som finns på den köpta produktens förpackning.

OBS! Det kan finnas små skillnader mellan innehållet ovan och innehållsdeklarationen. Vi rekommenderar därför att du alltid kontrollerar innehållsdeklarationen för den fysiska produkt du får.

Innehåll200 ml
Enhetspris1.445 kr/l
VarumärkenBiolage
KategoriBalsam
Visa alltBiolage Balsam
Artikelnummer840393
EAN3474637103545

Du kan betala med valfri metod hos oss. Du väljer betalningsmetod i kassan.

  • Visa
  • Mastercard
  • Swish
  • Klarna
Vil du se indholdet?
Så har vi brug for at du accepterer funktionelle cookies

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt
Alla recensioner läses av KICKS kundservice innan publicering. Läs mer