Biotherm body lotion - KICKS - KICKS
 • Fri frakt över 99 kr
  Fri frakt över 99 kr
 • Expressleverans
  Expressleverans
 • Poäng på alla köp
  Poäng på alla köp

Lades till i varukorgen

Personligt erbjudande inaktiverat
Gäller t.o.m

Biotherm body lotion

7 produkter
Sortera: Mest köpta
 • På kampanj
  Högsta betyg
  Flest recensioner
  Nyheter
  Mest köpta
  Lägsta pris
  Högsta pris
  Namn A-Ö

Hos KICKS hittar du ett stort urval av bodylotion från Biotherm

All hud mår bra av regelbunden återfuktning, en skönhetssanning som också gäller för din kropp. Glömmer du bort att smörja in huden på kroppen känns den snart torr och stram, ofta med en irriterad och kliande känsla. En bodylotion från Biotherm ger snabbt huden all återfuktning som behövs och bjuder dessutom på lika nyttiga som välgörande ingredienser som både hjälper till att stärka hudbarriären och ge en förbättrad spänst. Bäst av allt? Bodylotions från Biotherm passar alla hudtyper. Hos KICKS hittar du ett brett sortiment av bodylotions från Biotherm. Självklart erbjuder vi också ett stort urval av kroppsvård, ansiktsvård, handkräm, duschkräm, bodymist, kroppsolja och deodoranter från detta välkända och bästsäljande varumärke. Till exempel! Välkommen att shoppa bodylotion (eller annan kroppsvård och ansiktsvård) från Biotherm i din närmaste KICKS-butik eller online. 

Biotherm bodylotions är lika naturliga som effektiva

Biotherm, som idag är ett av världens mest kända och bäst säljande hudvårdsmärken, föddes i Monaco i början av 1950-talet, då den unga biokemisten Jeanine Marissal upptäckte att en särskild plankton hade en unikt läkande effekt på huden. Då, liksom idag, vill Biotherm erbjuda hudvårdsprodukter som innehåller naturliga ingredienser, ger effektiva resultat och som är sköna att applicera. Ett annat viktigt årtal i Biotherms historia är 1994, då varumärkets bioforskarteam efter åtta års forskning lyckades extrahera en lika unik som aktiv probiotika som de döpte till Life Plankton. Idag är Life Plankton en lika viktig som naturlig del av Biotherms hudvårdsprodukter, en ingrediens som både stärker hudbarriären, har en stimulerande effekt på hudens egen metabolism och som hjälper till att bevara hudens struktur. Med hjälp av Life Plankton, tillsammans med andra välgörande och nyttiga ingredienser, får din hud både en återfuktande och näringsrik boost med en diskret och fräsch doft. 

Shoppa bodylotion från Biotherm online eller i din närmaste KICKS-butik

Hos KICKS hittar du ett stort sortiment av bodylotions från Biotherm i både lättare och mer rikliga konsistenser. Gemensamt för dem alla är att de snabbt återfuktar din hud på djupet och bjuder också på välgörande och näringsrika ingredienser. Resultatet? En hud som känns mjukare, får en förbättrad spänst, doftar extra gott och känns extra strålande. Kort sagt, en hud som ser lika bra ut som den känns. Osäker på vilken bodylotion från Biotherm som passar just dig bäst? Fråga gärna vår utbildade personal om hjälp i din närmaste KICKS-butik eller rådfråga oss online. Välkommen att shoppa bodylotion från Biotherm hos KICKS redan idag, vi vågar lovar att din hud kommer att tacka dig.

Fraktsätt
Instabox, hemleverans & postombud
Betalsätt
Klarna, Swish, Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2024