1 / 1
- Vill du titta på videon?Då behöver vi att du accepterar funktionella cookies
Short Hair Wax
Storlek:80 ml
200 kr
Detta hårvax är lätt att använda och ger mycket stadga, lång hållbarhet och naturlig glans. Det är lätt att tvätta ur och innehåller näringsgivande ingredienser.
För lättare stadga rekommenderar vi Björn Axén Fiber Fudge. För ännu mer stadga rekommenderar vi Björn Axén Extra Matt Clay.
Doft: Frisk, livlig doft – med noter av jasmin, vanilj, bergamott och apelsin
Hårtyp: Passar alla hårtyper
Dermatologiskt testad
För lättare stadga rekommenderar vi Björn Axén Fiber Fudge. För ännu mer stadga rekommenderar vi Björn Axén Extra Matt Clay.
Doft: Frisk, livlig doft – med noter av jasmin, vanilj, bergamott och apelsin
Hårtyp: Passar alla hårtyper
Dermatologiskt testad
Hårtyp | Normalt hår |
Hårlängd | Kort |
Stadga | Hög |
Applicera i torrt eller handdukstorkat hår. Föna eller låt självtorka.
Aqua (Water), Petrolatum, Cera Alba (Beeswax), Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax), PVP, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Acrylates Crosspolymer-3, Ceteareth-22, Copernicia Cerifera Cera (Carnauba Wax), Octyldodecyl Myristate, Caprylyl Glycol, Aminomethyl Propanol, Parfum (Fragrance), Titanium Dioxide, Glyceryl Caprylate, Phenylpropanol.
OBS! Det kan finnas små skillnader mellan innehållet ovan och innehållsdeklarationen. Vi rekommenderar därför att du alltid kontrollerar innehållsdeklarationen för den fysiska produkt du får.
Innehåll | 80 ml |
Enhetspris | 2.500 kr/l |
Varumärken | Björn Axén |
Kategori | Hårvax |
Visa allt | Björn Axén Hårvax |
Artikelnummer | 691753 |
EAN | 7350001701950 |
Du kan betala med valfri metod hos oss. Du väljer betalningsmetod i kassan.
- Visa
- Mastercard
- Swish
- Klarna
Vi har gjort det enkelt för dig att hitta våra professionella hårprodukterna eftersom alla är markerade med «Pro Hair».
Vil du se indholdet?
Så har vi brug for at du accepterer funktionelle cookiesKundrecensioner
Bli först med att recensera denna produkt
Alla recensioner läses av KICKS kundservice innan publicering. Läs mer