BUDGIE - KICKS - KICKS
  • Fri frakt över 99 kr
    Fri frakt över 99 kr
  • Expressleverans
    Expressleverans
  • Poäng på alla köp
    Poäng på alla köp

Lades till i varukorgen

Personligt erbjudande inaktiverat
Gäller t.o.m

Budgie

Ett ungt och färgglatt varumärke med ambitionen att inspirera och göra skönhetsrutinerna ännu roligare genom att erbjuda kvalitativa och prisvärda skönhetsprodukter inom hår- och hudvård. Uppmuntrande, chict, trendigt samt innovativt och nyskapande är ledorden som representerar varumärket.
BUDGIE Hår erbjuder härlig vård med en twist samt stylingprodukter för vardag och fest. BUDGIE Face lägger fokus på effektiva ansiktsmasker och serum som fungerar som ett komplement till din befintliga hudvårdsrutin. Alla produkter är 100% veganska. Namnet och signaturfärgen gult kommer från Budgie-fågeln, undulaten som likt människan har ett individuellt utseende och egen stil. Budgie är ett BFF-varumärke med ambitionen att bygga upp ett engagerande digitalt kollektiv där alla kan mötas för att diskutera, inspireras och testa produkterna på @thebudgiecollective.com

Hudvård

Ansiktsmasker

Hårvård

Hårstyling

The editor`s pick:

Det finns inga produkter.
Sortera: Mest köpta
Fraktsätt
Instabox, hemleverans & postombud
Betalsätt
Klarna, Swish, Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2024