1 / 1

Sublime Skin Pro Skin Barrier Cleanser

Variant:100 ml
665 kr
Du får 665 poäng som medlem

Handlas endast online

Slutsåld i butik

En ansikts- och ögonrengöring som transformeras från en lyxig balm-till-mjölk-textur. Rengör och avlägsnar effektivt all makeup samtidigt som hudbarriären bevaras intakt. Det perfekta första steget för en silkeslen hud med lyster. Perfekt för dubbelrengöring.

Huvudingredienser:
Achillea millefolium-oljeextrakt (Röllikaextrakt)-
med antinflammatoriska och anti-ageing-egenskaper

Sötmandelolja
Ger intensiv återfuktning och mjukhet samtidigt som den skyddar och lugnar huden.
Vegansk
Applicera produkten på fingertopparna och gnugga dem lätt mot varandra. Massera in på torrt ansikte. Skölj av med vatten eller torka av med en fuktig tvättlapp.
PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL / PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, AQUA / WATER / EAU, SUCROSE LAURATE, CETEARYL ALCOHOL, SUCROSE STEARATE, SORBITAN STEARATE, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL / HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, TOCOPHEROL, ACHILLEA MILLEFOLIUM EXTRACT, SUCROSE COCOATE, GLYCINE SOJA OIL / GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, SUCROSE PALMITATE, MICA, CI 77492 / IRON OXIDES, CI 77491/ IRON OXIDES, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE.

OBS! Det kan finnas små skillnader mellan innehållet ovan och innehållsdeklarationen. Vi rekommenderar därför att du alltid kontrollerar innehållsdeklarationen för den fysiska produkt du får.

Innehåll1 stk
Enhetspris665.000 kr/l
VarumärkenComfort Zone
KategoriCleansing Balm
Visa alltComfort Zone Cleansing Balm
Artikelnummer94135853
EAN8004608523673
Tillverkare, EUDavines S.P.A
Via Don Angelo Calzolari 55/A
8PR CAP 43126 Parma
Italy
Tillverkare kontakt[email protected]

Du kan betala med valfri metod hos oss. Du väljer betalningsmetod i kassan.

  • Visa
  • Mastercard
  • Swish
  • Klarna
Vil du se indholdet?
Så har vi brug for at du accepterer funktionelle cookies

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt
Alla recensioner läses av KICKS kundservice innan publicering. Läs mer