1 / 1
J'Adore Les Adorables - Shimmering Scrub
Storlek:150 ml
1.035 kr
1. Massera in den skimrande skrubben på fuktig hud för att förvandla exfolieringen till en mild, mjölkaktig olja. Skölj och torka.
2. Applicera rikligt med kroppscreme och massera tills den smälter in i huden.
3. Gör din hud vacker med en klick av den uppfriskande och lystergivande gyllene gelen.
4. Avsluta din skönhetsritual med att spraya på lite av din J'adore-doft.
2. Applicera rikligt med kroppscreme och massera tills den smälter in i huden.
3. Gör din hud vacker med en klick av den uppfriskande och lystergivande gyllene gelen.
4. Avsluta din skönhetsritual med att spraya på lite av din J'adore-doft.
#17505 ISONONYL ISONONANOATE • ISOHEXADECANE • ETHYLHEXYL PALMITATE • AQUA (WATER) • GLYCERIN • POLYCAPROLACTONE • BUTYLENE GLYCOL • POLYGLYCERYL-10 BEHENATE/EICOSADIOATE • PARFUM (FRAGRANCE) • GOSSYPIUM HERBACEUM (COTTON) EXTRACT • CALCIUM SODIUM BOROSILICATE • SODIUM BENZOATE • TRIETHYL CITRATE • CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE) • SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE • CITRIC ACID • TOCOPHEROL • CI 77491 (IRON OXIDES) • TIN OXIDE • PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE • GOLD • HYDROXYCITRONELLAL • HEXYL CINNAMAL • CITRONELLOL • ALPHA-ISOMETHYL IONONE • LIMONENE • LINALOOL • GERANIOL • CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE
OBS! Det kan finnas små skillnader mellan innehållet ovan och innehållsdeklarationen. Vi rekommenderar därför att du alltid kontrollerar innehållsdeklarationen för den fysiska produkt du får.
Innehåll | 150 ml |
Enhetspris | 6.900 kr/l |
Varumärken | DIOR |
Serie | J'ADORE |
Kategori | Ansiktsvatten/Lotion |
Visa allt | DIOR Ansiktsvatten/Lotion |
Visa allt | J'ADORE Ansiktsvatten/Lotion |
Artikelnummer | 803430 |
EAN | 3348901641234 |
Du kan betala med valfri metod hos oss. Du väljer betalningsmetod i kassan.
- Visa
- Mastercard
- Swish
- Klarna
Vil du se indholdet?
Så har vi brug for at du accepterer funktionelle cookiesKundrecensioner
Bli först med att recensera denna produkt
Alla recensioner läses av KICKS kundservice innan publicering. Läs mer