Nyhet
1 / 1
319 kr
Du får 319 poäng som medlem

Handlas endast online

Slutsåld i butik

Veganskt
Den spetsiga formen på Foundation
gör den lätt att arbeta med i de
de minsta hörnen, och med cirkulära rörelser
rörelser kan du skapa en mycket
detaljerad foundation.
Om du använder cirkulära rörelser undviker du också
undviker du också ränder i din makeup och samtidigt
samtidigt som du värmer upp huden så att den absorberar
absorberar din foundation ännu bättre. Dessutom
Foundation Brush är dessutom bra för
för stark konturering.

Plasthandtag med mjuka syntetfibrer.
Använd den borste som passar dig för att lägga den sminkning
du vill ha. Vi rekommenderar att du tvättar din borste (enligt
förklaras nedan) innan du använder den första gången.

BRA ATT VETA
Det är bäst för din borste om du rengör den en gång i veckan.
På så sätt håller den längre och det hjälper också till att
minimera bakterier. Rengör borsten med intimtvätt
wash eller ett milt, doftfritt schampo. Kom ihåg,
vatten kan lösa upp lim, så när du tar hand om din
borste är det viktigt att hålla vattnet borta från limmet
limmet och handtaget när du tvättar borsten. Låt den
torka på en ren, torr handduk så att vatten inte rinner ner i
in i den limmade fogen.
The handle is made in ABS plastic. It is a lacquered handle. The varnish used is a two-component paint based on polyester resin.The synthetic fibers are PBT based - 100% Polybutylenterephthalat.

OBS! Det kan finnas små skillnader mellan innehållet ovan och innehållsdeklarationen. Vi rekommenderar därför att du alltid kontrollerar innehållsdeklarationen för den fysiska produkt du får.

Innehåll1 st
Enhetspris319 kr/st
VarumärkenEcooking
KategoriBas
Visa alltEcooking Bas
Artikelnummer775745
EAN5712350505184

Du kan betala med valfri metod hos oss. Du väljer betalningsmetod i kassan.

  • Visa
  • Mastercard
  • Swish
  • Klarna
Vil du se indholdet?
Så har vi brug for at du accepterer funktionelle cookies

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt
Alla recensioner läses av KICKS kundservice innan publicering. Läs mer