Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

MEMBERS ONLY: 15% på allt på kicks.se! Ange koden KICKS15
Kom ihåg att logga in! (gäller ord. priser, ej Byredo.)

Anti-Blemish Solutions - Intro Set 180 ml

Anti-Blemish Solutions - Intro Set 180 ml

Clinique

Den perfekta introduktionen till Anti-Blemish Solutions hudvårdssystem. Praktiskt start- eller reseset till oren hud. Innehåller fyra veckors användning av all tre steg.
325 kr

Recensioner

Elin | 2017-07-07
Jag måste för det första säga att jag aldrig tar mig tid att skriva omdömen/ge betyg på produkter osv, men jag MÅSTE bara berätta om de här produkterna! Jag har alltid haft problem med finnar, inte acne, men finnar och mycket synliga blemmor och prickar i mitt ansikte - främst pannan, och värst blir det innan mensen kommer. Jag har använt cliniques produkter i två år kanske men aldrig testat denna serie, förrns nu. Jag har använt dessa produkter morgon och kväll varje dag i lite mer än en vecka och jag är BLOWN AWAY!! Helt sjukt hur cliniques produkter håller vad beskrivningen lovar! Det är stora skillnader i mitt ansikte från nu och innan användningen av dessa produkter, min hy har aldrig vart såhär ren, len, och fri från finnar. Min hy i ansiktet är så himla len!! Jag har två tre finnar kvar som beror på mensen men mensfinnar får man tyvär bara handskas med - denna serie underlättar dock något otroligt. Måste tillägga, många som ger denna serie dåligt betyg beskriver hur man blir torr och hur produkterna är väldigt starka. Jag blev väldigt väldigt torr första dagarna, så jag behövde komplettera efter rutinen med en parfymfri mjukgörande kräm - men min hy har nu vant sig. Förpackningen varnar även för att man kan få en viss problematik i samband med produkterna men hänvisar då till att man endast ska använda sig av produkterna varannan dag. Att produkterna är starka tycker jag är ganska självklart. Köper man denna serie har man troligtvis problem med finnar och behöver något starkare helt enkelt och clinique är dessutom ett så pass utvecklat företag så grejen med deras 3-steps system är att lugna hyn efter starka produkter. Jag är så himla nöjd. Kan inte sluta kolla på mig själv i spegeln. Ett tips är att använda bra sminkprodukter också, det är värt.. Smink påverkar mer än man tror, jag själv köpte nya sminkprodukter från clinique igår för att inte ha någon bidragande faktor till oren hy igen.. Självklart är inte denna serie ultimata lösningen för alla men jag rekommenderar ALLA med problemhy att iallafall prova! Vissa beskriver i omdömestråden hur finnar uppstått senare så det är väl bara att vänta och se hur min hy ställer sog till det men än sålänge är jag så nöjd.
Elsa | 2017-03-20
Otroligt bra! Jag hade väldigt dålig hy precis i den period då jag började använda den här produkten. Redan efter första användningen så såg hyn otroligt mycket bättre ut, speciellt i pannan där jag hade en del småfinnar. Jag har inte haft såhär bra hy på ett flertal år! Riktigt bra produkt! Denna recension är gjord utefter användning av alla produkterna i serien
Sofi | 2017-02-28
Haft acne i 10 år fram och tillbaka. Tagit antibiotika, både piller och krämer. Fick rouccoutan utskrivet men vågade inte testa pga. alla biverkningar. Och testade denna som sista utväg innan eventuell medicinering. snälla! testa denna om du läser detta, på tre dagar har 90% av mina finnar försvunnit och ingen endast 2 nya kommit. Hade säkert 20 finnar i ansiktet och har haft det +-5 stycken konstant. De som skrivit negativt har nog haft fel hudtyp, är kombinerad till torr men får skön känsla i antiket efter dessa.

Mer Information

Den perfekta introduktionen till Anti-Blemish Solutions hudvårdssystem. Praktiskt start- eller reseset till oren hud. Innehåller fyra veckors användning av all tre steg. Rengöring, exfoliering, återfuktning. Den perfekta introduktionen till hudvårdssystemet till en oren hud. Setet innehåller:Anti-BlemishCleansing Foam 50 ml Anti-Blemish Clarifying Lotion 100 ml Anti-Blemish Clearing Moisturizer 30 ml
Steg 1: Rengör huden med Anti-Blemish Solutions Cleansing Foam. Steg 2: Exfoliera med Anti-Blemish Solutions Clarifying lotion. Steg 3: Återfukta huden med Anti-Blemish Solutions All-Over Clearing Treatent som är oljefri.
Volym:180 ml
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22