Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
UFO Mint
UFO Mint
UFO Mint
UFO Mint
UFO Mint
UFO Mint

UFO Mint

Foreo

UFO erbjuder en lyxig ansiktsbehandling som är smidig, enkel och utformad för att ge dig ett smartare maskalternativ - oavsett om du är hemma eller på resande fot.
2 795 kr
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover

Recensioner

Anna | 2019-09-11
En kul ansiktsapparat med liten effekt. Visst är det lite roligt och skönt för ansiktet och det blir lite mer återfuktat, men lamporna är nog alldeles för svaga för att göra någon skillnad.
Martina | 2018-11-06
Har idag testat min Foreo ufo för första gången. Lite trixigt att komma igång med appen och scanna kod på masken, hade velat bara köra igång :) Men appen är smidig, lite synd att jag måste ”hitta min ufo” varje gång jag startar appen, borde räcka med en gång. Skön känsla med värme och vibration och jag märkte att masken hade helt gått in i hyn efter dessa 90 sekunder. Efteråt är ansiktet lika lent som en baby och jag kan inte sluta klappa mig själv på kinderna. För att rengöra, bara att öppna ringen, ta ut masken och skölja hela ufon i vatten. Klart! Återstår att se efter några veckor/ månader om det ger ett långsiktigt resultat.
Anna | 2018-08-30
Hej! Önskar jag kunde recensera produkten! Men har (ännu) inte köpt den. Men överväger starkt att göra det. Vet dessvärre så lite om den. Mer än vad jag läst under”BESKRIVNING”. Men förstår ej exakt ändå. Kan/Ska denna lilla apparat användas på huden UTAN ansiktsmasker, kröner, serum etc.?? Alltså är den gjord för att tex användas under en ”viss rekkomrnserad tid/period” för att tex få en hy som ”ser yngre /stramare ut” ??? El Måste det kombineras med något ( tex ansiktsmask) Och vice verca - Kan man använda Ansiktsmaskerna och få lila bra resultat UTAN denna apparat?? Är alla färgerna samma PRODUKT/MASKIN, bara olika färger på den??? Går den på batteri? Isf går der att byta själv ? Det borde ju inte vara någon ” engångsgrej , tills ev batteri tar slut , för detta pris!!!? Och sist ÄR DET NÅGON/NÅGRA som använt denna ett tag och själv/själva märkt stor förändring , och alltså djupt kan rekkomendera den?? Tack på förhand.. Kram, Anna..

Mer Information

UFO erbjuder en lyxig ansiktsbehandling som är smidig, enkel och utformad för att ge dig ett smartare maskalternativ - oavsett om du är hemma eller på resande fot. Produkten använder LED-ljusterapi, kyla- och värmeterapi tillsammans med T-Sonic-pulsationer. UFOs innovativa teknologi gör att maskernas essenser kan nå djupare in under hudens yttersta lager. Resultatet blir en strålande hy full av lyster - på bara 90 sekunder.
UFO jobbar med värme som öppnar upp porerna, vilket hjälper hudvårdsprodukterna att absorberas och förbättrar ingrediensernas förmåga att tränga in i huden. Kylan hjälper till att minimera synligheten av porer samt reducerar svullnader. Du behöver inte längre förvara din hudvård i kylen, men en enkel knapptryckning kyler UFO direkt ner din hy för att fräscha upp och ge liv till huden. T-Sonic-pulseringar hjälper ljuset att nå djupare in i porerna och ger en avslappnande ansiktsmassage samtidigt som den gör att hudvårdsprodukterna tas upp bättre av huden.
Till skillnad från traditionella sheetmasker erbjuder UFO överlägsna hudvårdsresultat på bara 90 sekunder. Kombinationen av temperatur och T-Sonic-pulseringar tillsammans med rött, blått och grönt LED-ljus i förprogrammerade rutiner, ger dig möjligheten att få en avslappnande, effektiv och spa-liknande behandling i bekvämligheten av ditt hem.
En helt ny innovation inom ansiktsmasker UFO mini når enkelt alla delar av ditt ansikte och aktiverar de essentiella ingredienser i vår exklusiva koreanska maskformula. De UFO-aktiverade maskerna är gjorda av mjuk mikrofiber och innehåller växt- och fruktextrakt, koncentrerade botaniska oljor och naturligt fruktvatten. Varje mask paras ihop med en förprogrammerad behandling via UFO-appen för att boosta effekten och säkerställa en strålande hy.
Med UFO kan du använda alla masker från FOREO.
UFO laddad med medföljande USB-sladd, är 100% vattentät och styrs enkelt genom FOREO-appen.
1. Ladda ner FOREO-appen och parkoppla den med din UFO via bluetooth. Skanna maskens streckkod så synkas automatiskt behandlingen till din UFO och du kan starta den direkt från appen.
2. Lyft ringen från UFO/UFO mini, placera den UFO-aktiverade masken på enheten och fäst den genom att klicka tillbaka ringen med FOREO-loggan uppåt.
3. För UFO varsamt över ansiktet, rengjord hy, i cirkulära rörelser tills enheten stängs av. Släng masken och skölj UFO med vatten.
4. Klappa försiktigt in överflödigt maskserum med fingrarna och avsluta rutinen med din fuktkräm.
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22