Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

WEEKEND DEAL: 30% på Buxom & 50% på L'Oréal Paris Volume Million Lashes. Gäller för dig i KICKS Club.
Just nu fri frakt med PostNord (2-5 dagar)!

Starskin Lifting Lace Revamping Meltaway Eye Masks

Betyg
Pris
129 kr
Hitta i butik
Info
Lifting Lace™ förnyande bortsmältande spetsmask för ögonen är en avancerad intensiv behandling som på ett dramatiskt sätt förnyar och vitaliserar det känsliga området kring ögonen.
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
KICKS Club: poäng på alla köpKICKS Club: poäng på alla köp
Lifting Lace Revamping Meltaway Eye Masks
p89653174
v89653175
Starskin
SEK
129
Lifting Lace™ förnyande bortsmältande spetsmask för ögonen är en avancerad intensiv behandling som på ett dramatiskt sätt förnyar och vitaliserar det känsliga området kring ögonen. Den underbart fina spetsen är inbäddad i ett gelkoncentrat som frigörs efterhand och sakta smälter in i huden, vilket ger en kraftfull kombination av de extremt utfyllande adenosin, kollagen, natriumhyaluronat, blekande koreansk gråbo och grönt te med anti-age effekt för att uppnå en påfallande förändring av utseendet på rynkor och rynkor i ögonvrån och på ett dramatiskt sätt vitalisera trött hy. Linda in dig och kasta sen masken för att avslöja ditt nya ansikte!
2-pack.
1. Tvätta ansiktet och badda torrt. Ta upp masken och veckla försiktigt ut den. Ögonmasken har två skyddsfilmer. Dra först försiktigt bort den genomskinliga skyddsfilmen och kasta bort den.
2. Placera ögonmasken över ögonen och dra försiktigt bort den vita skyddsfilmen. Släta ut masken för att få bort eventuella luftfickor.
3. Låt masken verka i 20–40 min så att det koncentrerade gelserumet smälter in i huden. Ta bort masken och kasta den. Badda försiktigt in resterande serum i huden. Ska inte sköljas bort.
Hudtyp:
Fet, Kombinerad, Känslig, Mogen, Normal, Torr
EAN:
7640164570921, 7640164570945

Recensioner

3.5
Baserat på 2 röster
Läs mer
Låt andra höra vad du tycker!
Logga inoch lämna en recension och berätta för andra vad du tycker om produkten
N
Nathalie
2018-02-22
Gilla (0)
j
jennifersofia
2017-08-14
Gilla (0)