Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
  • Fri frakt över 99 kr
    Fri frakt över 99 kr
  • Poäng på alla köp
    Poäng på alla köp
  • Expressleverans
    Expressleverans

SISTA CHANSEN! All eyes on you -  20% på ögonmakeup!

Hitta din astropalett

Zodiakens tolv stjärntecken vägleder dig till paletterna som framhäver din personlighet allra bäst!

Stenbocken

Den viljestarka och trygga Stenbocken vill sällan krångla till det och föredrar en tidlös ögonmakeup. De varma jordnära tonerna i Soft Glam Eyeshadow Palette passar jordtecknets stabila och målinriktade personlighet.

Vattumannen

Nyanserna i Spectral Palette är lekfulla och uppiggande, precis som Vattumannen. Detta kreativa och sociala lufttecken lyfts av klara färger, glitter och metaller och har ingenting emot att låta ögonen synas.

Fiskarna

Zodiakens romantiker attraheras av mjuka och skimrande toner, men uppskattar inslag av något oväntat som ger en mystisk aura. Den intuitiva fisken känner sig hemma i färger som för tankarna till havet, som ögonskuggorna i Mania Eyeshadow Quad Silver Mania.

Vädur

Färger och kombinationer som sticker ut, som knallgula Under The Sun Artistry Palette, gör den modiga väduren ännu mer självsäker. Pigmentstarka
och ovanliga nyanser i en djärv ögonmakeup matchar det eldiga tecknet.

Oxen

Mustiga, romantiska färgkombinationer, som nyanserna i Modern Renaissance Eyeshadow Palette, matchar den trygga Oxen. Den kärleksfulla, men samtidigt viljestarka personligheten förstärks av en ögonmakeup som är kontrastrik och klassiskt enkel på samma gång.

Tvillingarna

Den impulsiva Tvillingen tilltalas av en färgstark ögonmakeup, som går hand i hand med deras lekfulla energi. Zodiakens mest sociala och flörtiga tecken byter gärna stil ofta och trivs med en palett som Jaclyn Hill Palette Volume II, som ger oändliga möjligheter

Kräftan

Mjuka sotningar och svala nyanser gör att den känsliga, intuitiva och hemlighetsfulla Kräftan kommer till sin rätt. Även romantiska färger, som de
naturnära lila tonerna i Mineralist Eyeshadow Palette Heathered matchar tecknets omtänksamma natur

Lejonet

Det orädda och utåtriktade Lejonet älskar att synas och bär gärna färger som ingen missar. Med de senaste trendfärgerna, glitter och metaller, som i paletten Art Library It’s Designer framhävs den eleganta och självsäkra personligheten.

Jungfrun

Detta jordnära tecken uppskattar enkelhet och känner sig som mest bekväm i okomplicerade och naturliga ögonskuggor. Klassiska färger, som i Hypnôse Drama Eye Shadow Palette 09 Fraîcheur Rosée, attraherar den trygga och pålitliga Jungfrun.

Vågen

Den sociala och osjälviska Vågen ser alltid till allas bästa och trivs bäst i balanserade basfärger. Zodiakens diplomater älskar harmoni, som de hittar i Infinity Palette, och väljer gärna en jordnära men kontrastrik makeup.

Skorpionen

Den passionerade Skorpionen förtrollar gärna sin omgivning med en mörk och intensiv ögonmakeup. Djupa och skimrande nyanser, som i Naked Ultra Violet Palette, förstärker den magnetiska energin och får detta tecken att känna sig oemotståndlig.

Skytten

Zodiakens eviga optimist längtar ständigt efter äventyr och bär gärna färgstark ögonmakeup. De glittriga och uppiggande nyanserna i Ash K. Holm Eye Shadow Palette speglar Skyttens smittsamma entusiasm.

Läs mer

KICKS Club: poäng på alla köp

Som medlem skämmer vi bort dig med massor av sköna förmåner!

KICKS Beauty Talks

När du blir medlem i KICKS Club får du också tillgång till vårt community KICKS Beauty Talks.

Klimatkompenserad leverans

När du handlar på kicks.se kan du välja PostNords klimatkompenserade alternativ.

Expertrådgivning

Få expertråd av våra utbildade skönhetsexperter.

KICKS nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av de senaste erbjudandena & trenderna

Fraktsätt
Instabox, hemleverans & postombud
Betalsätt
Klarna, Swish, Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2022Kundservice 020-42 32 22