Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
20% på kicks.se för alla medlemmar hela helgen! Kod: KICKS20 (stora bokstäver) Gäller ord. pris.

Singles Day 2017 11/11: Unna dig lite extra välmående

Fira dig själv på Singles Day, dagen för alla singlar som infaller den 11/11 2017. En perfekt dag att unna sig själv lite härligt välmående i hemmets sköna vrå med doftande ljus och sköna hudvårdsprodukter. Gäller tom 12/11.

Julklapp till pojkvän

Experttips
Jakten på den perfekta julklappen till honom har börjat! Säsongens bästa hårda paket hittar du hos oss på KICKS. Det här är önskelistan han glömde skriva!

Julklapp till flickvän

Experttips
Samma dilemma varje år. Att hitta den perfekta julklappen till din flickvän eller fru är inte lätt. Hoppa över sista minuten-klappen i år och hitta en gåva som får hennes ögon att glittra.

Julklapp till pappa

Experttips
Julklappen till pappa är oftast den svåraste nöten att knäcka. Låt honom slippa slips eller strumpor i år och ge honom istället något han verkligen kan ha användning för!

Julklapp till mamma

Experttips
Har din mamma redan allt? Ansträng dig ändå för att göra henne glad i jul, din mamma är trots allt värd det bästa! Skäm bort henne och ge en julklapp till mamma som hon verkligen kan njuta av.

Tips på farsdagspresenter inför Fars dag 2017

Intervju
Den 12 november 2017 är det dags för fars dag, söndagen då vi hyllar våra pappor lite extra mycket. Vi firar med flera fina farsdagspresenter framtagna för just denna dag, paket fyllda med goda dofter och rengörande hudvård.

Karin “Kakan” Hermansson “Det är vi som bryter normen som förändrar världen”

Intervju
Att vara annorlunda kan göra att du får utstå både hat och hot. Det har Kakan Hermansson fått uppleva, vilket bidrog till att hon drabbades av psykisk ohälsa. Men med åren har hon förstått att det på många sätt är underbart att vara den som sticker ut.

Trendspaning: makeup för män

Har du hört talas om James Charles, Manny Mua och Thomas Sekelius? De är tre av beautyvärldens nya, heta stjärnor som via sina egna Youtube-kanaler visar upp sina makeupfärdigheter för sina följare, som snabbt blir fler och fler.

Välj rätt ansiktsmask för din hudtyp

Så gör du
Ansiktsmasken har gjort comeback i vår hudvårdsrutin. De nya generationens högpresterande masker löser alla dina hudproblem. Här har vi samlat de bästa ansiktsmaskerna för olika hudtyper.

Lyxköp värda varje krona

Experttips
Vissa beautyprodukter är så fantastiska att jag struntar i vad det står på prislappen. De här lyxköpen har jag aldrig ångrat - säger KICKS Magazines chefsredaktör Caisa Jansson.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2017Kundservice 020-42 32 22