Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

MEMBERS ONLY: 15% på allt på kicks.se! Ange koden KICKS15
Kom ihåg att logga in! (gäller ord. priser, ej Byredo.)

Isabella Löwengrip: Mina produkter ska finnas i alla kvinnors badrumsskåp

Intervju
Nu välkomnar vi beautyvarumärket Löwengrip till KICKS! Grundaren Isabella Löwengrip delar med sig av sina bästa hudvårdstips och berättar om sin skönhetsfilosofi.

Skyddat & snyggt sommarhår 2018

Så gör du
Sol, vind och vatten är härligt – men sliter på håret. Så här fixar du snyggt hår som både är skyddat och snyggt i sommar.

Upptäck KICKS Flagshipbutiker i Göteborg, Malmö och Oslo

Under 2017 slog portarna upp till KICKS tre nya skönhetstempel i Göteborg, Malmö och Oslo. Upptäck våra unika Flagshipbutiker där du erbjuds härliga behandlingar, personliga skönhetstjänster och en mängd spännande och unika varumärken!

KICKS Flagshipbutik i Malmö

Experttips
I vår 770 kvadratmeter Flagshipbutik i Hansa, Malmö kan vi erbjuda marknadens bästa vägledning och inspiration till de absolut främsta varumärkena inom makeup, hudvård, hårvård och doft.

KICKS Flagshipbutik i Göteborg

Experttips
I vår 1100 kvadratmeter Flagshipbutik på två våningar i Femman, Göteborg kan vi erbjuda marknadens bästa vägledning och inspiration till de absolut främsta varumärkena inom makeup, hudvård, hårvård och doft. Här erbjuder vi också ett stort utbud av tjänster i vår Nail Bar, Brow Bar, Makeup Studio och i vårt behandlingsrum.

Solsäkra din hudvårdsrutin: KICKS hudterapeut har svaren

Experttips
Sommar betyder inte bara lättare produkter och extra solskydd. KICKS hudterapeut Melina Häyrinen förklarar vilka ingredienser du ska välja till din hudvårdsrutin i solskenet.

Säkra din sommarnecessär

Experttips
Innehållet i din necessär kräver noggrann planering inför semestern. Res lätt och rätt för just din sommarstil!

Fixa sommarbasen med KICKS Beauty expert Mikaela

Experttips
Lägg en lätt och perfekt makeupbas som passar perfekt under sommaren. KICKS Beauty expert Mikeala visar hur man gör, steg för steg.

Gloss like a boss med spegelblanka ögonlock

Så gör du
En av sommarens absolut hetaste trender är glans på ögonen – och vad passar bättre i solskenet än spegelblanka ögonlock?

Njut av de små stunderna med MON|SUN

Skandinaviens unika känsla för kvalitet, design och välmående är utgångspunkten för Monsun – ett helt nytt varumärke som vill hjälpa oss att njuta av vardagens små, men ack så betydelsefulla stunder av lugn och återhämtning.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22