Köp BB cream online eller i din närmaste KICKS-butik! – KICKS - KICKS
  • Fri frakt över 99 kr
    Fri frakt över 99 kr
  • Expressleverans
    Expressleverans
  • Poäng på alla köp
    Poäng på alla köp

Lades till i varukorgen

Personligt erbjudande inaktiverat
Gäller t.o.m

Missa inte vår rea med 70% på fantastiska produkter. Passa på och kika in alla produkter här!

Hos KICKS hittar du ett brett sortiment av BB cream!

Om du vill ha en naturligt vacker och mer hälsosam hud med hälsosam lyster är en BB-cream ett perfekt köp. KICKS erbjuder ett brett urval av BB-cream!
6
Dela

Vill du ha en nyansutjämnande effekt från en foundation och en hudvårdande effekt från en ansiktskräm är en BB-kräm ett perfekt köp. Inte nog med att en BB-kräm ger din hud en lagom täckning med fin nyansutjämning, den är dessutom laddad med vårdande och återfuktande ingredienser som tar hand om din hud. Hos KICKS hittar du ett brett sortiment av BB-krämer, både i din närmaste KICKS-butik och online. Du kan självklart även botanisera i vårt stora urval av andra finfina basprodukter, såsom CC-krämer, färgad dagkräm, concealer, foundation och puder Välkommen att handla dina nya nyansutjämnande favoriter från välkända varumärken såsom Bareminerals, Lancôme, Shiseido och L’Oréal Paris i din närmaste KICKS-butik eller online! H2 (mellanrubrik) : Vad är en BB cream?

En BB-kräm, som är en förkortning av beauty balm, kan enklast beskrivas som en blandning mellan en fuktgivande ansiktskräm och en foundation med naturlig till medel täckning. BB-krämen är egentligen en tysk uppfinning från 1960-talet men blev populär i Sydkorea, där den i mitten av 2010-talet blev ett globalt fenomen i takt med att sydkoreansk K-beauty växte i popularitet. En BB-kräm ger inte bara din hud en naturlig täckning, den innehåller också vårdande och återfuktande hudvårdsingredienser. En del BB-krämer är också berikade med solskyddsfaktor SPF.

● En BB-kräm är en blandning mellan en fuktgivande ansiktskräm och en lätt till medium täckande foundation
● BB-krämen uppfanns i Tyskland på 1960-talet men fick ära och berömmelse tack vare sydkoreansk K-beauty
● En BB-kräm ger både en naturlig täckning och är berikad med hudvårdande egenskaper

Vad är skillnaden mellan en BB cream och en CC cream?

Gemensamt för dem bägge är att de är berikade med hudvårdande och återfuktande ingredienser som både tar hand om huden och ger den en naturlig färgtäckning. En BB-kräm ger dock i regel en mindre färgtäckande effekt än en CC-kräm. Upplever du bekymmer med pigmenteringar och fina linjer kan en mer täckande CC-kräm vara ett bra köp, vill du ha en lite lättare och mer naturlig färgtäckning kan en BB-kräm fungera ännu bättre.

● BB-cream är en förkortning av beauty balm cream medan CC-cream är en förkortning av color correcting cream
● Både BB-krämer och CC-krämer är berikade med återfuktande och hudvårdande ingredienser
● En BB-kräm är snarlik en CC-kräm men ger i regel en mindre täckningsgrad

Hur använder jag BB cream?

En BB-kräm kan ersätta både din vanliga dagkräm och/eller din efterföljande foundation, eftersom den både vårdar huden och ger den en naturlig täckning. En vanlig rekommendation är dock att först smörja in huden med en fuktgivande ansiktskräm, inte minst för att en fuktkräm i regel är ännu mer rik på vårdande och återfuktande ingredienser än en BB-kräm. Vill du kan du även komplettera din BB-kräm med en efterföljande foundation, om du är ute efter ännu mer täckning. Oavsett om din BB-kräm innehåller solskyddsfaktor eller inte är det en bra idé att komplettera med en kräm som innehåller hög SPF, inte minst om du vill ha ett högt skydd mot UV-strålarna. Den ska du smörja in före din BB-kräm.

● En BB-kräm kan ersätta både dagkräm och/eller foundation
● Vill du ha extra återfuktande och vårdande ingredienser kan du först smörja in huden med din vanliga fuktkräm och sen komplettera med din BB-kräm
● Vill du ha mer täckning kan du först smörja in din BB-kräm och sedan applicera din foundation
● Glöm inte bort att det alltid är en bra idé att komplettera med ett högt solskydd SPF, applicera innan din BB-kräm

Hur applicerar jag BB cream?

Eftersom hela poängen med en BB-kräm är att den snabbt ska ge en jämnare hudnyans med vårdande ingredienser är det ett hett tips att smörja in den i huden med fingertopparna. Vill du kan du självklart välja att applicera din BB-kräm med en makeupsvamp eller en foundationpensel, där den senare ger en högre färgtäckning än den tidigare.

● En BB-kräm är främst tänkt att appliceras med fingertopparna
● Självklart kan du även applicera din BB-kräm med en makeupsvamp eller en foundationpensel
● Vill du ha en hög täckning är en foundationpensel ett bättre val, vill du istället ha en mindre täckande effekt kan en makeupsvamp eller fingertopparna fungera bättre

Hos KICKS hittar du ett brett sortiment av BB cream och BB cream med spf!

En BB-kräm ger dig snabbt en jämnare hudnyans och verkar både återfuktande och vårdande på din hud. Hos KICKS hittar du ett stort urval av BB-krämer och BB-krämer med SPF från några av världens mest kända och bästsäljande varumärken såsom Bareminerals, Biotherm och Shisiedo. Välkommen att shoppa BB-krämer i din närmaste KICKS-butik eller online!

BB-kräm

6
Dela
Therése Hallberg, Skönhetsskribent

Therése Hallberg arbetar som Digital Content Editor och skriver artiklar för både kicks.se och KICKS Magazine. Hon har arbetat som skönhetsjournalist sedan 2006. Läs mer om Thérese på Linkedin

Läs mer

Fraktsätt
Instabox, hemleverans & postombud
Betalsätt
Klarna, Swish, Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2024