Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
  • Fri frakt över 99 kr
    Fri frakt över 99 kr
  • Poäng på alla köp
    Poäng på alla köp
  • Expressleverans
    Expressleverans

Just nu! Dubbla poäng på våra mest populära varumärken inom Conscious!

Linda Hallberg lanserar egen makeup "Våga mer med din makeup!"

Nu finns makeupartisten Linda Hallbergs egna märke LH Cosmetics hos KICKS! – Tanken är att produkterna ska inspirera folk att tänka lite utanför boxen, och våga vara lite galna. Därför har jag valt att endast ta fram produkter med multifunktionella egenskaper.

 – Du ska kunna applicera produkterna på alla sätt du önskar, som rouge, som ögonskugga eller som läppfärg. Det är bara du som sätter gränserna! Makeup handlar inte bara om att göra sig fin, utan även om att uttrycka sig själv, en viss stil eller olika känslor, säger Linda Hallberg. 

Som makeupartist, vad tycker du är det vanligaste felet folk gör generellt när det gäller makeup? 
– Jag skulle säga att det är att folk lyssnar för mycket på vad andra säger. Jag menar, gillar du någonting och kan rocka det, då tycker jag att du ska rocka det! Även om svart läppstift kanske inte är trendigt på sommaren så tycker jag att du ska ha det om du vill. Jag tycker att vi alla ska våga mer. I slutändan är det bara färger som vi tvättar av i slutet av dagen. 

Det kan kännas lite läskigt för oss som inte känner oss som proffs på makeup. Kan de ge några förslag på hur vi kan använda din Infinity Palette? 

– Det är inte så läskigt som det låter, konceptet är tvärtom väldigt enkelt! Tänk på Infinity Palette som färger, och utgå från vilka färger som du trivs i. Paletten är ju gjord för att passa alla, men alla färger passar inte alla på samma sätt. Är du ljus i hyn är Maffei jättebra som contouring, men om du är väldigt mörk i hyn funkar Fornax utmärkt som contouring. Så beroende på vilken hudfärg du har använder du paletten på olika sätt. Det finns så otroligt många tillvägagångssätt, och jag vill verkligen att folk ska använda fantasin. Det finns inget sätt som är rätt eller fel. 

Borstar är viktigt för att få ett bra resultat, säger alla makeupartister. Vilka tre tycker du att alla bör ha, även om man inte är så van? 
– Borstar är superviktiga, men du behöver inte ha 30 olika borstar för att kunna lägga en perfekt makeup. Jag har tagit fram åtta penslar och en puff som säljs både i kit och var för sig. Mina tre personliga favoriter är Angled Brush, All Over brush och Blending Brush, med dem kommer du otroligt långt! 

Läs mer

KICKS Club: poäng på alla köp

Som medlem skämmer vi bort dig med massor av sköna förmåner!

KICKS Beauty Talks

När du blir medlem i KICKS Club får du också tillgång till vårt community KICKS Beauty Talks.

Klimatkompenserad leverans

När du handlar på kicks.se kan du välja PostNords klimatkompenserade alternativ.

Expertrådgivning

Få expertråd av våra utbildade skönhetsexperter.
Fraktsätt
Instabox, hemleverans & postombud
Betalsätt
Klarna, Swish, Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2022Kundservice 020-42 32 22