Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
  • Fri frakt över 99 kr
    Fri frakt över 99 kr
  • Poäng på alla köp
    Poäng på alla köp
  • Expressleverans
    Expressleverans

Hi mom, you are awesome! 20% på all läpp- & ögonmakeup från BeautyAct! Gäller 23-29/5.

Så gör du en glammig nyårslook

Till årets mest glamourösa kväll är din makeuplook extra viktig. Och självklart är det ett bra tillfälle att satsa på både glitter och lösögonfransar! KICKS makeupartist Åsa Östergren visar – steg för steg – hur du fixar en nyårslook som är lika trendig som glammig.

Steg 1  Grunda med primer 
 Lägg en ögonprimer på dina ögonlock. Primern gör din ögonskugga jämnare, mer intensiv och mycket mer hållbar, så att du kan vara säker på att din makeup är lika snygg vid tolvslaget som den var när du åkte hemifrån. 

Steg 2  Addera glitter 
Måla en glittrande guldskugga på ögonlocken. Börja närmast ögonfransarna och jobba dig upp till globlinjen i tryckande rörelser. Om du trycker med makeuppenseln istället för att borsta slipper du ögonskuggespill under ögonen.  

Steg 3  Fäst lösögonfransar
Klipp lösögonfransara så att längden passar dina ögon. Lägg sedan lim på fransarnas kant och vänta 20 sekunder, så att det blir lite segt. När limmet inte är lika rinnigt är det lättare att applicera ögonfransarna. Fäst dem därefter i yttre ögonvrån först och lägg dem sedan tätt intill resten av din fransrad. Kläm med fingrarna eller tryck med en liten pensel för att få lösfrankanten så nära dina egna fransar som möjligt. 

Steg 4  Var generös med mascaran 
Måla generöst med svart mascara. Lägg minst ett lager svart mascara på de undre fransarna och två lager på de övre för att framhäva dina ögon maximalt. 

Steg 5  Måla läppglans 
Måla läpparna med ett spegelblankt läppglans i en ljus nudenyans. 

Steg 6  Mer glitter 
Toppa läppglanset med den guldglittrande ögonskuggan. Fokusera på mitten av munnen så får du en extra fyllig volymeffekt. 

Läs mer

KICKS nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av de senaste erbjudandena & trenderna

Fraktsätt
Instabox, hemleverans & postombud
Betalsätt
Klarna, Swish, Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2022Kundservice 020-42 32 22