1 / 1
Lime Basil & Mandarin Conditioner
Variant:250 ml
440 kr
Vårda ditt hår varje dag med vår Lime Basil & Mandarin Conditioner. Innehåller extrakt av citronbalm, kamomill och silke som gör håret mjukt. Det får en fantastisk glans och ljuvlig doft av Jo Malone Londons fräscha signaturparfym.
Pepprig basilika och aromatisk vit timjan ger den här doften en oväntad twist av lime och karibiska, ljumma vindar. En modern citrusklassiker.
Pepprig basilika och aromatisk vit timjan ger den här doften en oväntad twist av lime och karibiska, ljumma vindar. En modern citrusklassiker.
Kan användas varje dag. Arbeta in jämnt i blött hår efter schamponering. Skölj noggrant och njut av ett mjukt och väldoftande hår.
Water\Aqua\Eau, Cetearyl Alcohol, Propanediol, Behentrimonium Methosulfate, Fragrance (Parfum), Panthenol, Caffeine, Phytantriol, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Dimethicone, Stearamidopropyl Dimethylamine, Lactic Acid, Dimethiconol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Limonene, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Hydroxycitronellal, Disodium Edta, Bht, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate Please be aware that ingredient lists may change or vary from time to time. Please refer to the ingredient list on the product package you receive for the most up to date list of ingredients.
OBS! Det kan finnas små skillnader mellan innehållet ovan och innehållsdeklarationen. Vi rekommenderar därför att du alltid kontrollerar innehållsdeklarationen för den fysiska produkt du får.
Innehåll | 1 stk |
Varumärken | Jo Malone London |
Kategori | Duschkräm |
Visa allt | Jo Malone London Duschkräm |
Artikelnummer | 94018236 |
EAN | 0690251079650 |
Tillverkare, EU | Whitman LBS NV Nijverheidstraat 15 2260 Oevel Belgium |
Tillverkare kontakt | [email protected] |
Du kan betala med valfri metod hos oss. Du väljer betalningsmetod i kassan.
- Visa
- Mastercard
- Swish
- Klarna
Vil du se indholdet?
Så har vi brug for at du accepterer funktionelle cookiesKundrecensioner
Bli först med att recensera denna produkt
Alla recensioner läses av KICKS kundservice innan publicering. Läs mer