1 / 1
Volume Rootlift
Storlek:250 ml
299 kr
Handlas endast online
Slutsåld i butik
Volym
Lockigt hår
Spraymousse anpassad för normalt hår och kortare längder. Lyfter håret från botten utan att tynga ner längder och toppar samt ger en naturlig volym med rörelse och mjukhet. Stadga 3.
Hårtyp | Lockigt hår, Fint hår, Tjockt hår, Normalt hår |
Egenskaper | Ger volym |
Hårlängd | Medellångt (axellångt), Långt |
Stadga | Lätt |
Applicera i nytvättat och handdukstorkat hår. Skaka flaskan väl före användning, håll produkten nära hårbotten och spraya uppifrån, område för område. Föna håret torrt eller låt det lufttorka.
401001 J - INGREDIENTS: AQUA / WATER • DIMETHYL ETHER • ALCOHOL DENAT. • ISOBUTANE • POLYQUATERNIUM-11 • BUTYL ESTER OF PVM/MA COPOLYMER • TRIETHANOLAMINE • AMODIMETHICONE • POLYQUATERNIUM-4 • POLYSORBATE 20 • HYDROXYPROPYL GUAR • CETRIMONIUM CHLORIDE • TRIDECETH-15 • TRIDECETH-3 • LINALOOL • BENZYL SALICYLATE • BENZYL BENZOATE • BENZYL ALCOHOL • PHENOXYETHANOL • CITRONELLOL • LIMONENE • ACETIC ACID • PARFUM / FRAGRANCE (F.I.L. C193389/1). Produktens ingredienslista kan uppdateras över tid. Konsultera alltid ingredienslistan som finns på den köpta produktens förpackning.
OBS! Det kan finnas små skillnader mellan innehållet ovan och innehållsdeklarationen. Vi rekommenderar därför att du alltid kontrollerar innehållsdeklarationen för den fysiska produkt du får.
Innehåll | 250 ml |
Enhetspris | 1.196 kr/l |
Varumärken | L'Oréal Professionnel |
Serie | Tecni.Art |
Kategori | Hårmousse |
Visa allt | L'Oréal Professionnel Hårmousse |
Visa allt | Tecni.Art Hårmousse |
Artikelnummer | 745737 |
EAN | 30160262 |
Du kan betala med valfri metod hos oss. Du väljer betalningsmetod i kassan.
- Visa
- Mastercard
- Swish
- Klarna
Vi har gjort det enkelt för dig att hitta våra professionella hårprodukterna eftersom alla är markerade med «Pro Hair».
Vil du se indholdet?
Så har vi brug for at du accepterer funktionelle cookiesKundrecensioner
Bli först med att recensera denna produkt
Alla recensioner läses av KICKS kundservice innan publicering. Läs mer