Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Always Sharp Lip Liner Stylist
ONLY AT KICKS

Always Sharp Lip Liner Stylist

Smashbox

Våra makeupartister hinner inte vässa sina pennor - det gör så klart inte du heller! Därför har vi utvecklat den här fantastiska linern som vässar sig själv varje gång du vrider av korken.
180 kr
Stylist

Recensioner

Jacqueline | 2018-05-06
Jag absolut älskar den här produkten, den sitter som sten en hel dag utan problem. Dock kan jag inte ge den fler stjärnor förrän de fixar den 'mekaniska' delen av den. Pennan går av väldigt lätt och fastnar inuti när den är halvvägs slut. Har säkert 6-8 stycken i flera färger, och det händer alla en efter en. Om den hade varit 50 kr billigare hade det varit en helt annan sak men inte acceptabelt i den här prisklassen. Verkligen synd.
Gillan | 2017-02-16
Bästa lip linern någonsin! Lätt att applicera och sitter hela dagen!
Lina Sköld | 2016-03-04
Sitter verkligen och kan användas med läppstift eller enbart pennan. Ett måste i sminkväskan.

Mer Information

Våra makeupartister hinner inte vässa sina pennor - det gör så klart inte du heller! Därför har vi utvecklat den här fantastiska linern som vässar sig själv varje gång du vrider av korken. Välj en liner som matchar ditt läppstift och skapa sedan en läpplook som är redo för kameran!
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22