På allas läppar 2024: lip stain - KICKS
  • Fri frakt över 99 kr
    Fri frakt över 99 kr
  • Expressleverans
    Expressleverans
  • Poäng på alla köp
    Poäng på alla köp

Lades till i varukorgen

Personligt erbjudande inaktiverat
Gäller t.o.m

Just nu får du 25% på bästäljande makeupfavoriter. Gäller 25-28/7 för dig som är eller blir KICKS clubmedlem.

Lip stain är trenden på allas läppar 2024

Kyssäker färg och suddiga linjer? Ja tack! Lip stain-trenden växer i takt med att vi går allt längre ifrån skarpa och definierade läppkonturer. Här är virala favoritprodukten som sitter som berget!
6
Dela

Vad är ett lip stain?

Ett lip stain är en tunnflytande och kladdfri läppfärg som absorberas av huden men lämnar en subtil färg kvar på läpparna - lite som en fusion av kastanjevatten och flytande läppstift. Sitter som berget utan att göra läpparna torra, blöder inte, och blir ofta kvar tills du väljer att tvätta bort det. Även om lip stains trendar starkt i vår är det dock inte ett nytt koncept, utan har länge använts inom K-Beauty, där man även förfinat teknologin under åren. Och nu är den tunna läppfärgen här med råge - även med mjukare, blankare formulas!

Hur använder jag lip stain?

Lip stain är en både lättburen och lättapplicerad produkt som går att variera på flera sätt trots att den absorberas så fort av huden. När du väljer nyans, kom ihåg att ett stain ofta ger en matt och lite mer subtil färg. Applikatorerna kan även variera från produkt till produkt, där vissa är utformade mer som en traditionell läppglans-svamp medan andra har en pensel eller är paketerade som en tuschpenna. Idag kan du även hitta lenare formulas med glans - det är helt upp till dig och den stil du vill uppnå. Botanisera gärna i vårt utbud av läpprodukter för att hitta en som passar just dig.

2 heta läpplooks med lip stain våren 2024:


1. Catwalk-trenden: Matt nyans med suddiga kanter

Applicera en matt lip stain i ett jämnt lager över hela läpparna. Applicera gärna flera lager för att bygga upp intensitet i färgen - men hoppa läppennan! I vår är det hett att ha lite ojämna och nästan flammiga konturer för att ge läppfärgen ett sömlöst intryck.

2. TikTok-trenden: Glossy konturer i färg

I kontrast till catwalken ser vi i TikTok-flödet en trend att använda lip stain nästan som ett substitut för läppennan. Det vill säga, du fyller endast i konturerna med din lip stain och “suddar” sedan ut färgen mot läppens mitt med hjälp av en pensel, och avslutar med ett gloss eller läppolja. Detta skapar en ombreeffekt som är väldigt lik TikTok-trenden Cherry Cola, och ger en fyllig och definierad look utan läppennans skarpa konturer.

Stain your lips

6
Dela
Karin Widén, Skönhetsredaktör

Karin är en av KICKS skönhetsexperter och skriver våra inspirationsartiklar och guidar till de bästa produkterna.

Läs mer

Fraktsätt
Instabox, hemleverans & postombud
Betalsätt
Klarna, Swish, Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2024