Guide: Så gör du trendiga honey lips - KICKS - KICKS
  • Fri frakt över 99 kr
    Fri frakt över 99 kr
  • Expressleverans
    Expressleverans
  • Poäng på alla köp
    Poäng på alla köp

Lades till i varukorgen

Personligt erbjudande inaktiverat
Gäller t.o.m

Just nu får du 25% på bästäljande makeupfavoriter. Gäller 25-28/7 för dig som är eller blir KICKS clubmedlem.

Trend alert! Så gör du gyllene honey lips

Efter trenden med latte-smink, cherry coke-lips, donut glaze nails och strawberry makeup är honung den nya råvaran på allas läppar (bokstavligen). Och vem vill inte ha härligt glaserade honungsläppar i höst? Här visar vi hur du får trenden.
2
Dela

Vad är honey lips

Honungsläppar är en TikTok-trend ursprungligen skapad av användaren Eva Larosa med hjälp av endast tre produkter. Hashtaggen #honeylips har sedan rekordsnabbt genererat över 5 miljoner visningar. Som namnet antyder går trenden ut på att efterlikna läppar täckta i ett lager glänsande, gyllende honung – men utan att kladda. Det som sticker ut är främst att den gyllene färgen kommer från en ögonskugga och inte en läpprodukt. 

Så får du honungsläppar  

Steg 1: Bring on the honey

Välj en ögonskugga med hög pigmentering i en skimrande guldnyans och applicera på läpparna med ditt finger. Fokusera på mitten av munnen; på amorbågen och där underläppen plutar som mest. Dutta på skuggan tills du får en märkbar gyllene nyans över läpparna.

Vårt tips: MAC Veluxe Single Eyeshadow If It Ain't Baroque

Steg 2: Markera plutet 

När du är nöjd med din honungsfärg är det dags att definiera läpparnas konturer med en läppenna. Välj en produkt i en mjukt naturligt brun eller rosa nyans som ligger nära dina läppars egen färgskala.  

Vårt tips: Morphe Soulmatte Filling Gel Lip Liner Honey 

Steg 3: Glossa gärnet 

Det sista steget är att ge dina läppar det där tjocka gyllene glanset som drar tankarna till flytande honung. Detta gör du genom att applicera ett spegelblankt läppglans eller en krämig läppolja. Det behöver inte vara ofärgat men gärna transparent i en varm nyans.  

Vårt tips: Clarins Lip Comfort Oil 01 Honey 

2
Dela
Karin Widén, Skönhetsredaktör

Karin är en av KICKS skönhetsexperter och skriver våra inspirationsartiklar och guidar till de bästa produkterna.

Läs mer

Fraktsätt
Instabox, hemleverans & postombud
Betalsätt
Klarna, Swish, Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2024