Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Christmas calendar! 50% på skönhetsfavoriter, varje dag fram till julafton.

Pretty Easy Liquid Eyelining Pen, Black Black

Pretty Easy Liquid Eyelining Pen, Black Black

Clinique

Cliniques perfekta pensel för att teckna upp en perfekt linje. En spetsig precisionsborste som lätt ger ett helt rakt streck, från helt tunn till fyllig.
220 kr
Black
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover
Pretty Easy Liquid Eyelining Pen, Black
p88495153
v88495154
Clinique
SEK
220

Recensioner

Clara | 2019-02-22
Det är en otroligt bra eyeliner men det enda negativa är själva borsten. Stråna kan separera och det gjorde min och nu går det inte att få den där snygga one swipe-linjen som jag hade i början när den var nyköpt. Nu förstör de där stråna som hänger utåt. Om du har väldigt hooded eyelids som jag så kan borsten vara lite för stor för att få en väldigt tunn linje också. Själva eyelinern är bra men applikationen kunde vara lite lite bättre.
Jonna | 2018-08-29
Har testat så många eyeliners, men denna var helt klart bäst! Så dryg, håller hela dagen, lätt att måla med! Liknar Kat von D's eyeliner lite. 6/5
. | 2018-08-07
BÄSTA eyelinern! Bra pigmentering och sitter bra men är så lätt att måla med. Älskar att den har strån, helt klart värt pengarna!

Mer Information

Cliniques perfekta pensel för att teckna upp en perfekt linje. En spetsig precisionsborste som lätt ger ett helt rakt streck, från helt tunn till fyllig. 24-timmars hållbarhet utan att kladda eller rinna ut. Testad av ögonläkare. Allergitestat. 100% oparfymerat.
• Lägg en fin linje med hjälp av den spetsiga sidan av pennan
• Lägg en tjock linje med hjälp av den platta sidan av pennan.
• Så lägger du en skarp linje: Titta in i spegeln och luta huvudet 10 °bakåt. Det gör det enklare att se franskanten. Starta vid yttersta delen på ögonlocken och dra stecket till mitten på franskanten. Fortsätt från innersta delen av ögonlocken och dra en linje som går ihop med den första linjen.
• Så gör du ett "cat eye": Starta med att lägga en skarp linje som beskrivs här ovanför. Skapa en perfekt, diagonal linje som passar ditt öga genom att teckna en kort, fin linje uppåt mot det yttre hörnet av ögonbrynet.
Volym:2 ml
Hudtyp:Kombinerad
Färg:Svart
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22