Fixa perfekta ögonbryn på bara två steg - KICKS
  • Fri frakt över 99 kr
    Fri frakt över 99 kr
  • Expressleverans
    Expressleverans
  • Poäng på alla köp
    Poäng på alla köp

Lades till i varukorgen

Personligt erbjudande inaktiverat
Gäller t.o.m

Missa inte vår rea med 70% på fantastiska produkter. Passa på och kika in alla produkter här!

Fixa perfekta ögonbryn på bara två steg

Ögonbrynstrenden har aldrig varit större och det finns massor av effektfulla produkter att välja på. BeautyAct gör valet en aning enklare med sina proffsiga nyheter som fixar din look på bara två steg. KICKS makeupartist Isabella visar hur!
6
Dela

Steg 1: Fixera varje strå med ett brynvax 

Oavsett om du vill styla dina ögonbryn naturligt, markerat eller maxat, är ett stylingvax en perfekt bas. Vaxet fixerar och definierar varje strå och håller dem på plats hela dagen. Här använder Isabella ett vax från BeautyAct som är transparant vilket gör det enkelt att kombinera med dina övriga brynprodukter. Applicera på torr hud med hjälp av en brynborste och borsta upp en härlig volym. Använd borstens platta del för att pressa ner brynen och lägg sedan stråna på plats med hjälp av borstens smala topp.  

Isabella har använt: 
BeautyAct Shape & Lift Brow Wax 
BeautyAct Structured Brow Brush 

Steg 2: Forma och definiera med penna 

Nu är det dags att fylla ut dina ögonbryn och ge dem en naturlig markering. Den här ögonbrynspennan från BeautyAct har två olika spetsar, den ena har en krämig spets som passar perfekt till att forma och skugga brynen. Fokusera på underkanten av brynet för att skissa fram en mer definierad form. Använd sedan andra sidan av pennan som har en filtliknande spets. Fyll i de glesare partierna av ögonbrynen med tunna streck – det skapar mer volym och gör att dina ögonbryn får ett fylligare intryck! 

Isabella har använt: 
BeautyAct Pro Tip Brow Eyebrowpencil 

6
Dela

Läs mer

Fraktsätt
Instabox, hemleverans & postombud
Betalsätt
Klarna, Swish, Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2024