1 / 1
Variant:14 g
289 kr
Du får 289 poäng som medlem

Handlas endast online

Slutsåld i butik

Mörka ringar
Återfuktande
Lystergivande
Mario Badescu Caffeine ögonkräm återfuktar, mjukar upp och slätar ut påsar under ögonen för en öppnare, klarare blick. Lätt och silkeslen konsistens som glider lätt över den känsliga huden under ögonen och sedan absorberas. Innehåller koffein, skvalan, hyaluronsyra och jojobaolja. Produkten är vegansk.

• Återfuktande kräm som dämpar påsar under ögonen.
• Passar alla hudtyper.
• För användning både på dagen och natten.
HudtypNormal
EgenskaperÅterfuktande, Lystergivande
Speciella behovMörka ringar
ANVÄND SÅ HÄR: Badda in ett liten mängd crème under och runt ögat med hjälp avv ringfingret. Följ okbenet från ögats inre hörnen mot de yttre hörnen där kråkfötter tenderar att bildas. Om kontakt med ögonen uppstår, skölj med rikligt med vatten.
Aqua (Water, Eau), Isododecane, Pentylene Glycol, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Caprylic/Capric, Triglyceride, Squalane, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Glycerin, Caffeine, Maltodextrin, Oleic Acid, Phenoxyethanol, Sodium Acrylates Crosspolymer-2, Hydrolyzed Sodium, Hyaluronate, Terminalia Arjuna Extract, Chlorphenesin, Caprylyl Glycol, Cetearyl Alcohol, BHT, Xanthan, Gum, Hydroxyethylcellulose, Cellulose, Lecithin, Silica, Mica, Barium Sulfate, Sodium Hyaluronate, Titanium, Dioxide, Jojoba Esters

OBS! Det kan finnas små skillnader mellan innehållet ovan och innehållsdeklarationen. Vi rekommenderar därför att du alltid kontrollerar innehållsdeklarationen för den fysiska produkt du får.

Innehåll1 st
Enhetspris289 kr/st
VarumärkenMario Badescu
KategoriÖgonvård
Visa alltMario Badescu Ögonvård
Artikelnummer771868
EAN785364304123

Du kan betala med valfri metod hos oss. Du väljer betalningsmetod i kassan.

  • Visa
  • Mastercard
  • Swish
  • Klarna
Vil du se indholdet?
Så har vi brug for at du accepterer funktionelle cookies

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt
Alla recensioner läses av KICKS kundservice innan publicering. Läs mer