Spara 25%
1 / 1





- Vill du titta på videon?Då behöver vi att du accepterar funktionella cookies
Variant:150 ml
Pris: 427,50 kr
Spara 143,-
25%* på typ ALLT
Handlas endast online
Ej tillgänglig
Med Molton Brown Delicious Rhubarb & Rose Aroma Reeds Refill kan du fylla på oljan till dina doftpinnar och fortsätta njuta av den oemotståndliga doften av livfull rabarber, krämig vanilj och fräsch grapefrukt. Molton Browns doftpinnar är eleganta inredningsdetaljer som sprider en symfoni av inbjudande dofter i ditt hem. Förhöj doftupplevelsen i ditt hem ytterligare genom att kombinera med Molton Browns matchande doftljus.
• Fruktig och blommig
• Noter av rabarber, ros och vanilj
• Doftfamilj: Gourmand
• Åtta doftstickor ingår
Topp: Grapefrukt, yuzu, citrongräs
Hjärta: Rabarberblad, ros, spearmint
Bas: Vanilj, mysk, spunnet socker
100% vegansk formula*, cruelty free och ansvarsfullt tillverkad i England.
*Inga ingredienser av animaliskt ursprung.
• Fruktig och blommig
• Noter av rabarber, ros och vanilj
• Doftfamilj: Gourmand
• Åtta doftstickor ingår
Topp: Grapefrukt, yuzu, citrongräs
Hjärta: Rabarberblad, ros, spearmint
Bas: Vanilj, mysk, spunnet socker
100% vegansk formula*, cruelty free och ansvarsfullt tillverkad i England.
*Inga ingredienser av animaliskt ursprung.
Placera mitt i rummet för ett tydligt doftspår av rabarber och rosor. Molton Brown Delicious Rhubarb & Rose Aroma Reeds håller doften i upp till fyra månader. Vänd på pinnarna regelbundet, med några dagars mellanrum de första veckorna, för att förstärka och förlänga doften.
| Innehåll | 150 ml |
| Enhetspris | 2.850 kr/l |
| Varumärken | Molton Brown |
| Kategori | Doftpinnar |
| Visa allt | Molton Brown Doftpinnar |
| Artikelnummer | 831849 |
| EAN | 5030805005448 |
Du kan betala med valfri metod hos oss. Du väljer betalningsmetod i kassan.
- Visa
- Mastercard
- Swish
- Klarna
Vill du se innehållet?
Då behöver vi att du accepterar funktionella cookiesKundrecensioner
Bli först med att recensera denna produkt
Alla recensioner läses av KICKS kundservice innan publicering. Läs mer