Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
  • Fri frakt
    Fri frakt
  • Poäng på alla köp
    Poäng på alla köp
  • Expressleverans
    Expressleverans

ÄNTLIGEN HÄR! Årets adventskalendrar! FRI FRAKT!

Olaplex hårinpackning en tvåstegs-kur som reparerar skadat hår

Har du ett skadat, torrt eller frissigt hår? Låt olaplexs hårinpackning reparera ditt hår på djupet. Genom livet skadas vårt hår på olika sätt. Sol, miljöföroreningar och andra yttre påfrestningar som värmeexponering från stylingverktyg, och kemiska behandlingar på salong, är några faktorer som orsakar kluvna hårtoppar och torrt skadat hår. Olaplex utvecklade därmed en serie produkter, som med hjälp av patenterad teknologi, reparerar dina strån inifrån och ut. Olaplex hårbehandling består av två stycken produkter som lagar dina hårstrån på djupet: förberedande intensive bond treatment No.0, och avslutande hair perfector No.3. Köp din olaplex inpackning online hos KICKS, eller besök någon av våra butiker, för att 

Hur fungerar Olpalex treatment?

Olaplex hårinpackning är en intensiv tvåstegs-kur som kan användas på alla hårtyper, och när du upplever att ditt hår behöver extra kärlek och omvårdnad. Behandlingen stärker håret, genom att molekyler reparerar dina strån inifrån och lappar ihop kluvna hårtoppar. Molekyler, hur fungerar det? Olaplex patenterade molekyl hjälper till att sammanlänka hårets svavelbindningar - ju fler bindningar desto starkare hår. Olaplex hjälper ditt hår att skapa fler av dessa bindningar, vilket resulterar i ett mer hälsosamt hår. Olaplex hårinpackning reparerar dessutom varje individuellt hårstrå från roten till botten. 

Använd din olaplex inpackning hemma: så gör du!

När du vill få till ett snabbt resultat hemma, är  Vi guidar dig steg-för-steg hur du använder din olaplex inpackning. 

1. Det första steget till ett starkare hår: droppa intensive bond treatment i torrt hår. Jobba in blandningen i håret, och se till att att hela håret täcks. Produkten kommer att förbereda ditt hår för nästkommande steg, samtidigt som den reparerar dina hårstrån från roten och ned. Låt produkten verka i 10 minuter.

2. Dags för avslutande hair perfector! Applicera produkten från rötterna ner till längderna. Du kan kamma ut produkten i håret för att vara säker på att den fördelas jämnt. Hair perfector No.3 stärker håret, och lappar ihop kluvna hårtoppar. Låt båda produkterna verka i 10 minuter innan du tvättar håret med schampo och balsam. Njut sedan av ditt fräscha, hälsosamma svall!

Så, nu har du slutfört behandlingen, men hur länge kommer den att hålla och hur ofta behöver jag upprepa den? Svaret är att det beror på i vilket skick ditt hår är. Om du har ett hälsosamt hår, som inte färgas eller bleks på salong, men utsätts för miljömässiga skador såsom UV-strålar, räcker det med att du gör olaplex treatment varannan, eller en gång i veckan. Om du däremot har ett färgbehandlat hår, bör du göra inpackningen minst en gång i veckan. Ett hår som utsatts för mycket slitage, i form av kemiska behandlingar och daglig värmeexponering, bör du göra olaplex hårinpackning så ofta som möjligt. Regelbunden användning kommer att stärka ditt hår och hålla det hälsosamt längre. 

KICKS Club: poäng på alla köp

Som medlem skämmer vi bort dig med massor av sköna förmåner!

KICKS Beauty Talks

När du blir medlem i KICKS Club får du också tillgång till vårt community KICKS Beauty Talks.

Klimatkompenserad leverans

När du handlar på kicks.se kan du välja PostNords klimatkompenserade alternativ.

Expertrådgivning

Få expertråd av våra utbildade skönhetsexperter.

KICKS nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av de senaste erbjudandena & trenderna

Fraktsätt
Instabox, hemleverans & postombud
Betalsätt
Klarna, Swish, Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2021Kundservice 020-42 32 22