1 / 1
OSiS Pump Up Hair Styling Wax
Variant:85 g
235 kr
Curly Girl
Ute efter volym? OSiS Pump Up är en mångsidig vegansk paste som kan användas i torrt hår och olika längder för att ge grepp, fyllighet och lyft – samtidigt
som den tämjer småhåren! Och det är inte allt: den kan även användas i handdukstorkat, kort hår innan föning.
som den tämjer småhåren! Och det är inte allt: den kan även användas i handdukstorkat, kort hår innan föning.
Applicera i torrt hår och styla för att addera volym, lyft och textur. Applicera en liten mängd i handdukstorkat kort hår och föna. Forma håret med fingrarna under tiden för en stylad frisyr.
Säkerhetsvarningar
Undvik kontakt med ögonen. Skölj omedelbart om produkten kommer i kontakt med dem. Förvaras oåtkomligt för barn.
Zea Mays (Corn) Starch, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Castor Oil, Isoamyl Laurate, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Parfum (Fragrance), Kaolin, Silica, Maris Sal (Sea Salt, Sel Marin), Linalool, Tocopheryl Acetate, Limonene, Aqua (Water, Eau), Geraniol, Citronellol, Citral, Benzoic Acid, Alpha-Isomethyl Ionone, Methyl Benzoate, Ethyl Benzoate
OBS! Det kan finnas små skillnader mellan innehållet ovan och innehållsdeklarationen. Vi rekommenderar därför att du alltid kontrollerar innehållsdeklarationen för den fysiska produkt du får.
Innehåll | 85 ml |
Enhetspris | 2.764,71 kr/l |
Varumärken | Schwarzkopf |
Serie | OSIS+ |
Kategori | Styling |
Visa allt | Schwarzkopf Styling |
Visa allt | OSIS+ Styling |
Artikelnummer | 819315 |
EAN | 4045787936575 |
Tillverkare, EU | Henkel Henkelstrasse 67 40589 Düsseldorf Germany |
Tillverkare kontakt | [email protected] |
Du kan betala med valfri metod hos oss. Du väljer betalningsmetod i kassan.
- Visa
- Mastercard
- Swish
- Klarna
Vil du se indholdet?
Så har vi brug for at du accepterer funktionelle cookiesKundrecensioner
Bli först med att recensera denna produkt
Alla recensioner läses av KICKS kundservice innan publicering. Läs mer