Lanseringspris
Nyhet
1 / 1
Lanseringspris
Nyhet

Thirsty Curls Lotion

Storlek:150 ml
Lanseringspris
Pris: 119,25 kr
Original pris:159 kr
Spara 40,-
Du får 120 poäng som medlem

Handlas endast online

Slutsåld i butik

Banana Detangler Spray är en närande balsamspray som tillför fukt och återställer glans till trassligt hår med frizz.

Balsam spay reparerar torrt och skadat hår, samtidigt som den jämnar ut tovor och knutar. Med bananextrakt som ger glans och närande kokosolja som tillför rikligt med näring och fukt. Håret blir glansigt och lugnar ner ohanterligt hår och friss. Banana Detangler har en mild doft av banan, kokos och ananas.

Passar för torrt, ohanterligt strukturerat eller frissigt hår. Vegansk.
Water (Aqua), Cyclopentasiloxane, Glycerin, Dimethicone, C15-19 Alkane, Glyceryl Stearate, Polyacrylamide, Phenoxyethanol, C13-14 Isoparaffin, PEG-100 Stearate, Citric Acid, Fragrance (Parfum), Chlorphenesin, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Laureth-7, Panthenol, Xanthan Gum, Cetearyl Nonanoate, Disodium EDTA, Triticum Vulgare (Wheat) Bran Extract, Ethylhexyl Isononanoate, Linoleic Acid, Pentylene Glycol, Avena Strigosa Seed Extract, Camellia Oleifera Seed Oil, Fructose, Sodium Hydroxide, Urea, Tremella Fuciformis (Mushroom) Extract, Lecithin, Allantoin, Maltose, Sodium Chloride, Sodium Lactate, Sodium PCA, Trehalose, Potassium Sorbate, Glucose, Sodium Hyaluronate, Ferric Hexapeptide-35, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool.

OBS! Det kan finnas små skillnader mellan innehållet ovan och innehållsdeklarationen. Vi rekommenderar därför att du alltid kontrollerar innehållsdeklarationen för den fysiska produkt du får.

Innehåll150 ml
Enhetspris795 kr/l
VarumärkenUmberto Giannini
KategoriStylingcreme
Visa alltUmberto Giannini Stylingcreme
Artikelnummer1025470
EAN5060472672278

Du kan betala med valfri metod hos oss. Du väljer betalningsmetod i kassan.

  • Visa
  • Mastercard
  • Swish
  • Klarna

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt
Alla recensioner läses av KICKS kundservice innan publicering. Läs mer