1 / 1
Shampoo Cactus Pure No. 20
Storlek:250 ml
430 kr
Handlas endast online
Slutsåld i butik
Utan parfym
Torr och irriterad hårbotten
Ger lyster
Lockigt hår
Torrt hår
Schampo Cactus Pure nr 20 ger fukt, styrka och vitalitet till alla hårtyper. Mycket lämplig för normalt, torrt och lockigt hår och torr hårbotten. Hårbotten och hårsäckarna stärks och håret blir friskt och glänsande. Schampot berikar hår och hårbotten med vitaminer och mineraler och tillför massor av fukt och vård.
Egenskaper | Ger lyster, Återfuktande |
Hårtyp | Lockigt hår, Torrt hår, Fint hår, Tjockt hår, Normalt hår |
Speciella behov | Torr och irriterad hårbotten |
Massera in den väl i hårbotten för att rengöra, stimulera hårsäckarna och stärka hårväxten. För mycket torrt eller trassligt hår, avsluta med Conditioner Cactus Pure nr 21 för att få ett mjukare resultat och ett hår som är lättare att kamma.
ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, AQUA, COCO-GLUCOSIDE, SODIUM COCO-SULFATE, GLYCERIN, GLYCERYL CAPRYLATE/CAPRATE, CITRIC ACID, SODIUM PCA, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM LEVULINATE, XANTHAN GUM, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, COCOS NUCIFERA WATER, PERSEA GRATISSIMA OIL, OPUNTIA FICUS-INDICA STEM EXTRACT, TAPIOCA STARCH, SODIUM CITRATE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, PHENOXYETHANOL.
OBS! Det kan finnas små skillnader mellan innehållet ovan och innehållsdeklarationen. Vi rekommenderar därför att du alltid kontrollerar innehållsdeklarationen för den fysiska produkt du får.
Innehåll | 250 ml |
Enhetspris | 1.720 kr/l |
Varumärken | ZENZ |
Kategori | Schampo |
Visa allt | ZENZ Schampo |
Artikelnummer | 814518 |
EAN | 5715012002038 |
Du kan betala med valfri metod hos oss. Du väljer betalningsmetod i kassan.
- Visa
- Mastercard
- Swish
- Klarna
Vi har gjort det enkelt för dig att hitta våra professionella hårprodukterna eftersom alla är markerade med «Pro Hair».
Vil du se indholdet?
Så har vi brug for at du accepterer funktionelle cookiesKundrecensioner
Bli först med att recensera denna produkt
Alla recensioner läses av KICKS kundservice innan publicering. Läs mer