1 / 1

Shampoo Cactus Pure No. 20

Storlek:250 ml
430 kr
Du får 430 poäng som medlem

Handlas endast online

Slutsåld i butik

Utan parfym
Torr och irriterad hårbotten
Ger lyster
Lockigt hår
Torrt hår
Schampo Cactus Pure nr 20 ger fukt, styrka och vitalitet till alla hårtyper. Mycket lämplig för normalt, torrt och lockigt hår och torr hårbotten. Hårbotten och hårsäckarna stärks och håret blir friskt och glänsande. Schampot berikar hår och hårbotten med vitaminer och mineraler och tillför massor av fukt och vård.
EgenskaperGer lyster, Återfuktande
HårtypLockigt hår, Torrt hår, Fint hår, Tjockt hår, Normalt hår
Speciella behovTorr och irriterad hårbotten
Massera in den väl i hårbotten för att rengöra, stimulera hårsäckarna och stärka hårväxten. För mycket torrt eller trassligt hår, avsluta med Conditioner Cactus Pure nr 21 för att få ett mjukare resultat och ett hår som är lättare att kamma.
ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, AQUA, COCO-GLUCOSIDE, SODIUM COCO-SULFATE, GLYCERIN, GLYCERYL CAPRYLATE/CAPRATE, CITRIC ACID, SODIUM PCA, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM LEVULINATE, XANTHAN GUM, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, COCOS NUCIFERA WATER, PERSEA GRATISSIMA OIL, OPUNTIA FICUS-INDICA STEM EXTRACT, TAPIOCA STARCH, SODIUM CITRATE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, PHENOXYETHANOL.

OBS! Det kan finnas små skillnader mellan innehållet ovan och innehållsdeklarationen. Vi rekommenderar därför att du alltid kontrollerar innehållsdeklarationen för den fysiska produkt du får.

Innehåll250 ml
Enhetspris1.720 kr/l
VarumärkenZENZ
KategoriSchampo
Visa alltZENZ Schampo
Artikelnummer814518
EAN5715012002038

Du kan betala med valfri metod hos oss. Du väljer betalningsmetod i kassan.

  • Visa
  • Mastercard
  • Swish
  • Klarna
Vi har gjort det enkelt för dig att hitta våra professionella hårprodukterna eftersom alla är markerade med «Pro Hair».
Vil du se indholdet?
Så har vi brug for at du accepterer funktionelle cookies

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt
Alla recensioner läses av KICKS kundservice innan publicering. Läs mer