Akademikliniken - KICKS
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
  • Fri frakt över 99 kr
    Fri frakt över 99 kr
  • Expressleverans
    Expressleverans
  • Poäng på alla köp
    Poäng på alla köp

Akademikliniken

Idag är Akademikliniken Nordens ledande privata klinik för estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi, estetiska behandlingar och professionell hudvård. Med bas i Sverige och verksamhet Norge, Danmark och Irland utförs idag mer än 50 000 estetiska behandlingar per år. Akademiklinikens plastikkirurger har under åren mött många patienter vars behov sträckt sig utanför plastikkirurgins område. Det har till exempel rört sig om åkommor som fina linjer, acne och solskadad hud men även rynkor, torrhet och tappad elasticitet i huden.

21 produkter
Sortera: Mest köpta

Akademikliniken – hudvård baserad på medicinsk erfarenhet om huden

Akademikliniken är i dag en av Nordens ledande privata klinik för estetisk och kirurgi. Deras plastikkirurger har mångårig erfarenhet av att möta patienter med olika behov av plastikkirurgisk behandling och vård men även behov av professionell hudvård inriktad på att behandla åkommor såsom fina linjer, akne och solskadad hud. Akademiklinikens hudvårdsprodukter är därmed framtagna av experter med mångåriga erfarenheter av medicinsk expertis. Akademiklinikens hudvårdsserie innehåller en komplett uppsättning produkter för att du ska få en fulländad hudvårdsrutin. Hudvårdsprodukterna är indelade i fyra stycken steg: rengöra, behandla, vårda och skydda. Rengöring bör vara det första steget i din hudvårdsrutin, och bland Akademiklinikens rengöringsprodukter finns både produkter anpassade för känslig hud, och rengöring som har en lätt exfolierande effekt. Det andra steget i hudvårdsrutinen går ut på att stärka, återfuktar och bearbeta huden med hjälp av ett serum. Det efterföljande steget ´vårda´ mjukgör huden och stärker barriärfunktionen med en kräm, eller mjukgörare. Du avslutar din hudvårdsrutin med SPF, som ger ett effektiv skydd mot både UVA- och UVB-strålar. 

Hitta hudvård från Akademikliniken – personligt anpassad efter dina behov

Har du torr, normal, oljig eller mogen hud? Akademikliniken erbjuder en mängd produkter utvecklade för att passa olika hudtyper och behov. Huden förändras genom livet yttre faktorer såsom sömn, kost och väder påverkar vår hud, samtidigt som att den naturliga kollagenproduktionen i kroppen minskar med stigande ålder vilket resulterar i en torrare hud med fina linjer. Därför behöver din hudvårdsrutin skräddarsys efter dina specifika behov. I akademiklinikens hudvårdsserie finns effektiv rengöring, återfuktande serum, exfolierande AHA-syror, åldersbekämpande A-vitamin, lystergivande C-vitamin, vårdande krämer och hudskyddande solkräm. Du hittar även vårdande och återfuktande produkter för läppar och kroppen i Akademiklinikens hudvårdssortiment. Uppdatera, komplettera, eller förnya din hudvårdsrutin med nya eller gamla favoriter från Akademikliniken hos KICKS.

KICKS Club: poäng på alla köp

Som medlem skämmer vi bort dig med massor av sköna förmåner!

KICKS Beauty Talks

När du blir medlem i KICKS Club får du också tillgång till vårt community KICKS Beauty Talks.

Klimatkompenserad leverans

När du handlar på kicks.se kan du välja PostNords klimatkompenserade alternativ.

Expertrådgivning

Få expertråd av våra utbildade skönhetsexperter.

KICKS nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av de senaste erbjudandena & trenderna

KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2023Kundservice 020-42 32 22