Köp effektiva produkter från Babor online hos KICKS! - KICKS - KICKS
 • Fri frakt över 99 kr
  Fri frakt över 99 kr
 • Expressleverans
  Expressleverans
 • Poäng på alla köp
  Poäng på alla köp

Lades till i varukorgen

Personligt erbjudande inaktiverat
Gäller t.o.m

Babor

Pionjärer inom hållbar och biomedicinsk hudvård sedan 1956, skapar BABOR effektivt individualiserande lösningar för att tillgodose behoven av varje hudtyp. Godkänd av dermatologiska experter över hela världen.

144 produkter
Sortera: Mest köpta
 • På kampanj
  Högsta betyg
  Flest recensioner
  Nyheter
  Mest köpta
  Lägsta pris
  Högsta pris
  Namn A-Ö

Hos KICKS hittar du ett brett sortiment av produkter från Babor

Hudvård är en konst, i alla fall om du frågar det tyska skönhetsvarumärket Babor. Varumärket lanserades 1956 och är idag både internationellt ledande inom professionell hudvård, samtidigt som det fortfarande är en familjehistoria i tredje generationen, där all forskning, utveckling och produktion sker från huvudkontoret i Aachen i västra delen av Tyskland. Vetenskap och forskning är en stor del av Babors DNA, där produkterna innehåller både aktiva och innovativa ingredienser som ger effektiva resultat med en långvarig effekt. Oavsett hudtyp och hudtillstånd kan du hitta passande produkter från Babor som ger snabba resultat som håller formen länge. Hos KICKS kan du shoppa från ett brett sortiment av Babor online, till exempel ansiktsvård såsom ansiktsrengöring, dagkräm, ansiktsserum, sminkborttagning,  ögonkräm, kroppsvård såsom handkräm och handvård, bodylotion,  duschkräm och kroppsskrubb och kroppspeeling. Välkommen att handla effektiva produkter från Babor online hos KICKS! 

Shoppa från ett stort utbud av Babor online hos KICKS!

Med hjälp av effektiva och noggrant utvalda ingredienser kan hudvård, kroppsvård och andra produkter från Babor göra stor skillnad för dina skönhetsrutiner. Produkter från Babor innehåller både innovativa och aktiva ingredienser, där all produktion från idé till färdig produkt sker i hemstaden Aachen i Tyskland. Babor har dessutom ett eget forskningsteam bestående av dermatologer, biokemister, fysiker, molekylärbiologer och experter, redo att få fram moderna och effektiva produkter. För Babor är det dessutom viktigt att arbeta med miljön i åtanke och skydda den så mycket som möjligt. Därför satsar Babor på en grön produktion, där syftet är att alltid sträva efter processer och lösningar som gör arbetet och produkterna ännu mer hållbara. Köper du produkter från Babor kan du både räkna med att de ger ett professionellt resultat och dessutom är framtagna med största respekt för miljön. Välkommen att shoppa ansiktsvård, kroppsvård, solskydd och brun utan sol online hos KICKS!

Fraktsätt
Instabox, hemleverans & postombud
Betalsätt
Klarna, Swish, Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2024