Nyhet
1 / 1
Koko:50 ml
305 kr
Ansaitset 305 KICKS Club -pistettä
Rengöring och återfuktning är de viktigaste stegen i en bra hudvårdsrutin. Med Face Cream kan du ge din hud en djup fuktboost både morgon och kväll.

Denna doftfria och allergivänliga kräm är full av naturlig hyaluronsyra som inte bara tillför fukt utan också binder den i huden. Dessutom har ECOOKING tillsatt lugnande lakritsrotextrakt och närande ricinolja för att balansera huden, förhindra irritation och minska orenheter.

Ansiktskrämen innehåller också ekologisk aloe vera, mandelolja och naturligt E-vitamin, som hjälper till att stärka, mjuka upp och skydda huden.

Den är särskilt lämpad för ung eller känslig hud.

Allergicertifierad, parfymfri, vegansk och dermatologiskt testad
Applicera på ansikte, hals och bröst varje morgon och/eller kväll efter rengöring av huden.
Aqua**, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate**, Cetearyl Alcohol**, Glycerin*, Cetearyl Wheat Straw Glycosides**, Pentylene Glycol**, Polyglyceryl-2 Stearate**, Propylene Glycol, Ricinus Communis Seed Oil**, Bentonite**, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Glyceryl Stearate**, Stearyl Alcohol**, Sodium Levulinate**, Sodium Hyaluronate**, Xanthan Gum**, Potassium Sorbate, Phytosterols**, Glycyrrhiza Glabra Root Extract**, Tocopherol**, Phytic Acid**, Helianthus Annuus Seed Oil*, Tromethamine.

OBS! Det kan finnas små skillnader mellan innehållet ovan och innehållsdeklarationen. Vi rekommenderar därför att du alltid kontrollerar innehållsdeklarationen för den fysiska produkt du får.

Innehåll50 ml
Enhetspris6.100 kr/l
VarumärkenEcooking
SerieSkin Balance
KategoriDagkräm
Visa alltEcooking Dagkräm
Visa alltSkin Balance Dagkräm
Artikelnummer843669
EAN5712350547436

Du kan betala med valfri metod hos oss. Du väljer betalningsmetod i kassan.

  • Visa
  • Mastercard
  • Swish
  • Klarna
Haluatko nähdä sisällön?
Sisältö näkyy, jos hyväksyt toiminnalliset evästeet

Arvostelut

Kirjoita ensimmäinen arvostelu tälle tuotteelle
Alla recensioner läses av KICKS kundservice innan publicering. Läs mer