Köp makeup från Fenty Beauty hos KICKS! - KICKS - KICKS
 • Fri frakt över 99 kr
  Fri frakt över 99 kr
 • Expressleverans
  Expressleverans
 • Poäng på alla köp
  Poäng på alla köp

Lades till i varukorgen

Personligt erbjudande inaktiverat
Gäller t.o.m

Missa inte vår rea med 70% på fantastiska produkter. Passa på och kika in alla produkter här!

Fenty Beauty

Rihanna skapade Fenty Beauty för att alla skulle inkluderas, med ett brett sortiment av nyanser som traditionellt anses svåra att matcha och med formulas för alla hudtyper, speciellt universella nyanser. Hennes vision är framför allt att inspirera: "Makeup är till för att ha kul med. Det ska aldrig kännas som ett tvång eller som en uniform.Du ska kunna känna dig fri att chansa, ta risker och våga göra något nytt eller annorlunda."

78 produkter
Sortera: Mest köpta
 • På kampanj
  Högsta betyg
  Flest recensioner
  Nyheter
  Mest köpta
  Lägsta pris
  Högsta pris
  Namn A-Ö

Shoppa makeup från Fenty Beauty hos KICKS!

När sångerskan, skådespelaren och entreprenören Rihanna lanserade sitt eget skönhetsvarumärke Fenty Beauty i september år 2017 förändrade hon – och inte minst hennes foundation – skönhetsbranschen för alltid. Fenty Beauty Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation lanserades nämligen i hela fyrtio nyanser, en då inte helt unik men väldigt ovanlig affärsmodell. Under 2017, liksom alla år tidigare, låg det vanliga nyansutbudet av en foundation i cirka åtta-tolv färger. Rihannas väl tilltagna spektrum av foundationfärger fick både ett enormt genomslag och inspirerade andra skönhetsvarumärken att också börja erbjuda ett betydligt större variationer av foundationfärger. Idag erbjuder Fenty Beauty, förutom flera olika foundations i många olika nyanser, även mascara, ögonskugga, rouge, bronzer, läppglans, läppstift och sminkborstar. Enligt Rihanna själv är det viktigt att alla människor ska känna sig inkluderade och kunna använda sig av produkter från Fenty Beauty. Det är därför som Fenty Beauty specialiserat sig på makeup och hudvård som passar alla hudtyper och alla hudnyanser, liksom lanserat makeup i universellt smickrande färger som känns och ser ut på alla. Hos KICKS hittar du ett stort utbud av makeup (och även hudvårdsprodukter) från Fenty Beauty. Välkommen att shoppa Fenty Beauty hos oss på KICKS!

Hos KICKS hittar du ett stort utbud av Fenty Beauty

När Rihanna grundade Fenty Beauty var hon både inspirerad av världens mest framstående makeupmärken liksom bekymrad över avsaknaden av produkter som passade för alla hudtyper och hudnyanser. Succén var snabbt ett faktum och än i dag erbjuder Fenty Beauty ett unikt och stort utbud av makeupfärger, både vad gäller foundations och rouge. Tanken med makeup från Fenty Beauty är att produkterna ska kännas viktlösa på huden och enkelt kunna gå att både lägga lager-på-lager och skräddarsy för högst individuella resultat. Som Rihanna själv säger: “Makeup finns för att vi ska ha roligt med det. Det ska aldrig kännas som ett tvång. Det ska aldrig kännas som en uniform. Våga ta chanser och risker och skapa någonting nytt eller någonting annorlunda”. Varmt välkommen att shoppa makeup från Fenty Beauty hos oss på KICKS!

Fraktsätt
Instabox, hemleverans & postombud
Betalsätt
Klarna, Swish, Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2024