Garnier - KICKS - KICKS
 • Fri frakt över 99 kr
  Fri frakt över 99 kr
 • Expressleverans
  Expressleverans
 • Poäng på alla köp
  Poäng på alla köp

Lades till i varukorgen

Personligt erbjudande inaktiverat
Gäller t.o.m

Garnier, ta hand om dig

Garnier erbjuder en komplett skönhetsportfölj med effektiva innovativa produkter som passar alla åldrar, till tillgängliga priser. Alla Garniers produkter är inspirerade av naturen och innehåller naturliga aktiva ingredienser, om det så är hudvård, hårvård, hårfärg eller solvård. Garnier är det moderna gröna alternativet som aspirerar till att på bästa sätt hjälpa dig att ta hand om dig och vår omvärld.

15 produkter
Sortera: Mest köpta
 • På kampanj
  Högsta betyg
  Flest recensioner
  Nyheter
  Mest köpta
  Lägsta pris
  Högsta pris
  Namn A-Ö

Välkommen att handla Garnier online eller i din närmaste KICKS-butik!

Idag är det ett av världens mest berömda och populära skönhetsmärken, men faktum är att Garnier lanserades redan 1904 hemma i Frankrike, då Alfred Amour Garnier patenterade då världens första hårlotion tillverkad av naturliga och växtbaserade ingredienser. En revolutionerande händelse i skönhetsvärlden och faktum är att Garnier har fortsatt att göra stora avtryck för våra skönhetsrutiner. Varumärket var bland annat tidiga på bollen med att erbjuda vårdande och ammoniakfri hårfärg för hemmabruk, använda sig av näringsrika så kallade superfrukter i hårvårdsprodukter och lansera hudvårdsprodukter med ett högt innehåll av naturligt odlade ingredienser (hela 96 %!). Garnier erbjuder idag både hårvårdsprodukter och hudvårdsprodukter med ett stort fokus på miljömedvetenhet. Som ett av världens ledande globala skönhetsmärket strävar Garnier efter att skapa en positivt inverkan och hjälpa till att bana vägen mot en mer hållbar skönhet som är tillgänglig för alla. Du hittar självklart ett stort sortiment av hudvårdsprodukter hos oss på KICKS, både i butik och online. Välkommen att handla bland annat ansiktsrengöring, micellaire, solskydd, ansiktsmask, ansiktsolja och ansiktskräm från Garnier hos oss! 

Ett grönare skönhetsval med Garnier!

Det franska skönhetsmärket Garnier erbjuder produkter som både är innovativa och har miljön i åtanke för alla åldrar och till tillgängliga priser. Inte nog med att produkter  från Garnier är inspirerade av naturen och innehåller en mycket hög andel av naturliga ingredienser och är paketerade i återvunna eller återvinningsbara material. Garnier vill både hjälpa dig att ta hand om dig själv, liksom vår omvärld. Sedan 1904 har Garnier inte bara varit experter på hudvård, märket har också lyckats ta fram skönhetsprodukter som både är inspirerade av naturen och innehåller banbrytande formuleringar med naturliga ingredienser. Dessutom känner Garnier ett stort engagemang för att hålla haven rena och fria från plast. Hos KICKS hittar du ett stort sortiment av hudvårdsprodukter från Garnier, som både kan göra stor skillnad för dina skönhetsrutiner och miljön. Välkommen att handla Garnier i din närmaste KICKS-butik eller online! 

Fraktsätt
Instabox, hemleverans & postombud
Betalsätt
Klarna, Swish, Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2024