Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
  • Fri frakt över 99 kr
    Fri frakt över 99 kr
  • Poäng på alla köp
    Poäng på alla köp
  • Expressleverans
    Expressleverans

SALE 30-50%!

Gilette

År 1901 tröttnade en man vid namn King C Gillette på att ständigt skära sig i ansiktet vid rakningen. Han funderade ett tag på hur detta kunde komma att undvikas och resten är historia. Världens första säkerhestsrakhyvel var nämligen född och likaså företaget Gillette som sedan dess ständigt utvecklat och försätt världen med pålitliga rakprodukter. Hos Kicks hittar du alltifrån hyvlar för både män och kvinnor, raklödder, aftershave och mjukgörande produkter att använda efter rakningen – allt som behövs för att göra rakningen så bra, skonsam och effektiv som möjligt. Glöm skärsår för alltid. Använd Gillette.

Gillette – rakhyvlar och rakblad för män och kvinnor 

Sedan 1900-talet har Gillette utvecklat en rad olika rakprodukter för att förbättra rakupplevelsen för både män och kvinnor. Gillettes första rakhyvel var en säkerhetsrakhyvel som med tiden uppdateras med nya funktioner för att anpassa sig efter de krav som ställdes på att rakningen skulle vara skonsam och effektiv. Säkerhetsrakhyveln finns fortfarande kvar i Gillettes sortiment (men i uppdaterad version) och utbudet av rakhyvlar har flerdubblats. Idag erbjuder Gillette en rad olika rakprodukter som passar alla hudtyper, även dig med mycket känslig hud. Välj bland skonsamma rakhyvlar, rakgel med lugnande aloe vera som hjälper till att skydda mot hudirritation, rakbladsrefill och engångsrakhyvlar som går att använda upp till tio gånger. Med rätt rakprodukter som minimerar risken för skärsår och som rakar nära huden, kan du styla ditt ansiktshår på bästa sätt, eller raka områden som är svåråtkomliga. I KICKS sortiment av rakprodukter finns ett brett utbud av rakhyvlar, rakblad och andra raktillbehör från Gillette. Shoppa enkelt online eller i en KICKS-butik nära dig.  

Upptäck Gillette Fusion5-familjen och andra populära rakhyvlar 

Gillette Fusion5 är introducerades år 2006 och var varumärkets första rakhyvel med fembladigt rakhuvud. Det fembladiga rakhuvudet möjliggjorde en smidigare rakning med bättre precision. Gillette Fusion5 har sedan dess kommit i olika versioner, bland finns rakhyveln med FlexBall-teknologi, vilket gör att rakningen kan anpassas efter kroppens konturer. Gillette har även rakhyvlar utformade för dig med känslig och mycket känslig hud. Gillette Skinguard är Gillettes rakhyvel som är specialanpassad för de som upplever att huden lätt blir irriterad efter rakning. Den passar därför perfekt för dig som lätt får knottror (även kallat rakfinnar) när du rakar dig. Rakhyveln är utrustad med Gillettes SkinGuard-system mellan rakbladen vilket innebär att huden skyddas under rakningen. För att minska irritation ytterligare kan du applicera raklödder, eller rakgel, vilket gör att din rakhyvel lättare glider över huden. Avsluta din rakning med att smörja in huden med en återfuktande kräm. 

Fraktsätt
Instabox, hemleverans & postombud
Betalsätt
Klarna, Swish, Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2022Kundservice 020-42 32 22