Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
DreamDuo Overnight Transforming Treatment 40 g
DreamDuo Overnight Transforming Treatment 40 g
DreamDuo Overnight Transforming Treatment 40 g
DreamDuo Overnight Transforming Treatment 40 g
DreamDuo Overnight Transforming Treatment 40 g
DreamDuo Overnight Transforming Treatment 40 g
DreamDuo Overnight Transforming Treatment 40 g
ONLY AT KICKS

DreamDuo Overnight Transforming Treatment 40 g

Glamglow

Huden förvandlas sensationellt över en natt - Varje natt! DREAMSERUM & DREAMSEAL är det magiska dream teamet för din hud. Den ger både plumping till din hud och återfuktning i två steg.
480 kr
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover
DreamDuo Overnight Transforming Treatment
p89395741
v89395742
Glamglow
SEK
480

Recensioner

Johanna | 2019-08-29
Märker inte så mycket resultat tyvärr. Har svårt för lukten.
Helena S | 2019-08-28
oh. my. fkn. god??!!!!
Marijana | 2019-04-04
OMG <3 Den bästa produkten som finns - jag kan inte leva utan den. Bara efter några dagar kunde jag se skillnad och hur min hud är ljusare och jämnare. Och den luktar fantastisk!

Mer Information

Huden förvandlas sensationellt över en natt - Varje natt! DREAMSERUM & DREAMSEAL är det magiska dream teamet för din hud. Den ger både plumping till din hud och återfuktning i två steg. Vakna upp med en mjuk och len hy. Plumping är inte bara för läpparna, DREAMDUO är den första plumpern för huden.
DREAMSERUM (steg 1- pearl): är ett serum som snabbt smälter in i huden och som innehåller Grönt kaffe och Gröna te blad TEAOXI. Antioxidanter och massor med vitaminer är den perfekta blandningen som gör din hud som ny.
DREAMSEAL (Steg 2- gråa) en näringsgivande återfuktnings boost av hyaluron syra och Mozuku Green Algae som plumpar och ger huden ny glow.
För hudtyp: Normal, Oily, Kominerad, Torr.
Direkt reslutat: Mycket lyster, plumping, mjuk och återfuktad hy.
DREAMDUO Overnight Transforming Treatment lämnar huden med en helt ny glöd, återfuktad och utslätad. Huden blir som ny! De Gröna Te bladen TEAOXI gör att antioxidanterna förs långt ner i huden och ger en anti-aging effekt. De näringsgivande essentiella vitaminerna förs ner i huden och jobbar bort de skador som skett under dagen. Vakna upp med en makeup redo hy och riktig snygg Hollywoodlyster.
Använd som din behandling på kvällen. Applicera DREAMSERUM (steg 1-pearl) jämt över rengjord hy och låt den absorbera. Efter ca 30 sekunder appliceras DREAMSEAL (steg 2-gråa).
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22