Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
  • Fri frakt över 99 kr
    Fri frakt över 99 kr
  • Poäng på alla köp
    Poäng på alla köp
  • Expressleverans
    Expressleverans

ONLINE ONLY! 20% på allt*. Logga in & ange koden: KICKS20. *Gäller endast för dig som är eller blir medlem i KICKS Club, 27-29/5 på kicks.se. Gäller ej BYREDO, DIOR, Jo Malone & presentkort.

Brow eyed girl: KICKS ögonbrynsskola

Hur dina ögonbryn ser ut, vilken form, tjocklek och färg de har, påverkar faktiskt hela ditt ut seende. KICKS guidar dig till de perfekta bryn produkterna – för just dig!

BRYNSKUGGA – FÖR LÄTTARE TÄCKNING OCH FYLLIGHET

Brynskugga

En brynskugga passar dig som har tjockare bryn och som bara vill ha lite mer fyllighet. Brynskuggor finns i nyanser för alla, och kräver strån för att kunna fästa. Fyll i dina bryn där du kanske har något glest parti. Använd en tunn pensel för bästa resultat.

BRYNVAX – FÖR SKULPTERADE BRYN

Shoppa brynvax

Ett brynvax, ibland kallat "pomade" på engelska, är en krämig  brynprodukt på burk som du målar med en tunn, snedställd pensel. Brynvax är perfekt för den som vill ha tydligt skulpterade bryn. Ett par ögonbryn som till stor del saknar strån (räck upp handen om du också överplockade brynen på 00-talet!) har också stor hjälp av denna typ av produkt, som gör att du lätt kan ”fuska fram” nya strån. 

ÖGONBRYNSGEL – FÖR BÅNGSTYRIGA STRÅN

Shoppa ögonbrynsgel

En ögonbrynsgel kan vara transparent eller ha en lätt färg. Gelen kommer i tub och med en mascaraborste, som du målar direkt på brynen. Följ strånas naturliga riktning när du applicerar. Gelen håller brynen på plats hela dagen.

ÖGONBRYNSPENNA – EN PRODUKT FÖR DE FLESTA

Shoppa ögonbrynspenna

En ögonbrynspenna är hårdare i konsistensen än en vanlig ögonpenna och passar många. Dels för dig som vill markera brynen ordentligt och som har ganska lite hår, och dels för dig som har fylliga bryn men som vill fylla i där det behövs. Beroende på hur hårt du trycker när du använder den får du olika nyansskillnad (lätt tryck – ljus färg, hårdare tryck – mörkare färg).

Läs mer

KICKS Club: poäng på alla köp

Som medlem skämmer vi bort dig med massor av sköna förmåner!

KICKS Beauty Talks

När du blir medlem i KICKS Club får du också tillgång till vårt community KICKS Beauty Talks.

Klimatkompenserad leverans

När du handlar på kicks.se kan du välja PostNords klimatkompenserade alternativ.

Expertrådgivning

Få expertråd av våra utbildade skönhetsexperter.

KICKS nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av de senaste erbjudandena & trenderna

Fraktsätt
Instabox, hemleverans & postombud
Betalsätt
Klarna, Swish, Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2022Kundservice 020-42 32 22