Motverka pigmenteringar med Q+SOD-serien från PRIORI - KICKS
  • Fri frakt över 99 kr
    Fri frakt över 99 kr
  • Expressleverans
    Expressleverans
  • Poäng på alla köp
    Poäng på alla köp

Lades till i varukorgen

Personligt erbjudande inaktiverat
Gäller t.o.m

Motverka pigmenteringar med Q+SOD-serien från PRIORI

Våren närmar sig och långa månader mörka mornar och gråa dagar får oss att sukta efter vårsolens ljumna strålar men är din hud redo? Har du underliggande pigmenteringar, synliga pigmenteringar som mörknar i solen eller vill undvika att pigmenteringar uppstår så är det redan nu dags att börja förebygga. Q+SOD-serien är det ultimata antioxidantskyddet för huden, låt oss lära känna produkterna.
Dela

VARFÖR Q+SOD?

Produkterna inom PRIORIs Q-SOD-serie, även kallade ”superceuticals” innehåller en hel serie av kliniskt bevisade produkter och ingredienser som både ska skydda huden samt korrigera på cellnivå. Produkterna är formulerade med antioxidanter, retinol och CoQ10 och strävar mot att efterlikna hur hudens naturliga antioxidanter fungerar för att kunna reparera och skydda våra celler, utan att irritera huden.

PRODUKTEN DU INTE FÅR MISSA

Behöver man hela serien eller räcker det med någon/några produkter? Det går utmärkt att använda en produkt ur serien och då får du inte missa Q+SOD fx240 Moisturizing Creme. Det här är en avancerad fuktcreme som väcker en trött och livlös hud med ny lyster. En kombination av 15% mjölksyra och CoQ10+SOD exfolierar lätt och förser huden med ett potent antioxidantskydd, medan retinol förbättrar hudstrukturen och ökar cellförnyelsen. Fuktkombon består av glycerin, natrium PCA och hyaluronsyra. En riktig must-try-produkt från serien.

PIGMENTERINGAR SOM SUDDAS UT

Q+SOD Enlightening Peel Pads lämnade oss hudterapeuter med hakorna i golvet när en av oss kunde se sin pigmentering faktiskt suddas ut eller ”falla bort” som vi kallade det. Hon hade då använt dessa pads konsekvent i ett flertal veckor. Det är självklart väldigt individuellt men att se den typ av resultat är så fantastiskt roligt.

Kombinationen av salicylsyra, mjölksyra och retinol gör padsen till en riktigt aktiv pigmenteringsbekämpare som inte passar den känsliga huden men har du pigmenteringar som du kämpat med länge, ge dessa en chans!

RESTEN AV FAMILJEN

Hela Q+SOD-serien har så fantastisk fina och potenta produkter och måste testas för att upplevas. Här kommer resten av familjen:

EXFOLIERANDE RENGÖRING

Q+SOD Active Cleanserär en exfolierande ansiktsrengöring som verkar djuprengörande och korrigerande på ålderstecken och pigmenteringar. En kombination av 12% mjölksyra (AHA) och 0,5% salicylsyra (BHA) exfolierar gamla hudceller och löser upp tilltäpptheter, medan antioxidantkomplexet CoQ10+SOD hjälper till att förnya och reparera huden

SERUM FÖR EN KLARARE HUD

Q+SOD Brightening Serum är ett uppklarnande serum med avancerad adaptiv teknologi som jämnar ut hudtonen och ger ny lyster till huden. En kombination av retinol, mjölksyra och botaniska extrakt från lakritsrot och mullbär jobbar aktivt uppljusande på pigmenteringarna för en klarare hud, medan kraftfulla antioxidanter motverkar framtida solskador

ÖGONKRÄM FÖR MILIER

Q+SOD Eye Creme är en ögoncreme för alla som vill släta ut fina linjer och få ett piggare utseende, men den är även super om man upplever att man lätt för milier. En produkt kan inte få bort milier som redo uppstått men mjölksyran i ögoncremen kommer hjälpa till att motverka att milier uppstår med sin lätta exfoliering. Vi hittar även retinol och koffein som aktivt arbetar på påsighet och ojämn pigmentering

Dela
Emelie Johansson, Hudterapeut

Emelie är en av KICKS hudterapeuter och skriver våra inspirationsartiklar och guidar till de bästa produkterna inom hud och hudhälsa. Emelies intresse för huden började redan i tonåren och 2015 valde hon att plugga till hudterapeut på Yrkeshögskolan för hudvård och spa med CIDESCO-examen och idag är hennes största passion att få hjälpa andra med deras hud.

Läs mer

Fraktsätt
Instabox, hemleverans & postombud
Betalsätt
Klarna, Swish, Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2024