KICKS experter: Det här är mitt bästa beautyhack inför Pride - KICKS
  • Fri frakt över 99 kr
    Fri frakt över 99 kr
  • Expressleverans
    Expressleverans
  • Poäng på alla köp
    Poäng på alla köp

Lades till i varukorgen

Personligt erbjudande inaktiverat
Gäller t.o.m

KICKS experter: Det här är mitt bästa beautyhack inför Pride

Färg, glitter och extra allt! Hur fixar du dig inför årets Pridefest? Vi lät våra beautyexperter dela med sig av sina bästa proffsknep för en snygg look.
1
Dela

Kathleen, makeupartist, KICKS Stockholm 

Mitt bästa hack är att våga bryta normen denna dag! Det är en dag du ska våga vara dig själv och inte behöva tänka på att alla ska vara perfekt.” 

Iza, beautyexpert, KICKS Alingsås 

Lek loss! En tillställning som Pride är det perfekta tillfället att prova på allt smink du känner dig ovan att bära en vardag. Ta på ditt starkaste läppstift eller testa den blåa mascaran du varit lite sugen på. Det finns inga regler och kom ihåg; du är som vackrast när du är bekväm i det du bär, inte när du följer trender. ” 

Emil, beautyexpert Kicks Kista 

Lägg extra mycket löspuder under ögonen innan du lägger din ögonskugga. Om alla de färgglada skuggorna hamnar på kinden så är de superlätt att bara borsta bort utan att du ha förstört din bas!” 

 

Jørgen, makeupartist, KICKS Oslo 

“När jag tänker på pride så tänker jag glitter. Jag gillar att ha ansiktsglitter och då använder jag gärna BeautyAct Mulit-Task Dewy Face Gloss Transparent för att sätta fast glittret med!” 

Mia, makeupartist, KICKS Trelleborg 

Mitt bästa hack inför en snygg look är att våga göra så som du vill. Våga sticka ut och våga dra på färg.” 

Magne, beautyexpert, KICKS Stavanger 

“På Pride får man en gyllene chans att göra vad man vill, så mitt bästa råd är att testa att göra något nytt och ta en chans. Smink är något man oavsett tar av under slutet av dagen, så utforska med färg, form och komposition, er det bästa rådet jag kan komma med.” 

Shoppa makeup till din pride-look!

1
Dela
Hannah Bergroth, Skönhetsexpert

Hannah är en av KICKS skönhetsexperter och skriver våra inspirationsartiklar och guidar till de bästa produkterna. Som stylist och kreativ redaktör har hon många års erfarenhet av att skapa innehåll för olika magasin och digitala kanaler. Hannah har även jobbat som frisör och är en dedikerad hårnörd.

Läs mer

Fraktsätt
Instabox, hemleverans & postombud
Betalsätt
Klarna, Swish, Kort