Färg, glitter och lyster! LH Cosmetics och beautyinspiratören Margareta Grääs släpper makeupkollektion - KICKS
  • Fri frakt över 99 kr
    Fri frakt över 99 kr
  • Expressleverans
    Expressleverans
  • Poäng på alla köp
    Poäng på alla köp

Lades till i varukorgen

Personligt erbjudande inaktiverat
Gäller t.o.m

Färg, glitter och lyster! LH Cosmetics och beautyinspiratören Margareta Grääs släpper makeupkollektion

Är du på jakt efter produkter som ger din makeup det där lilla extra? Nu släpper beautyinspiratören Margareta Grääs ett samarbete med LH Cosmetics, som kommer ge din makeuplook det lilla extra.
4
Dela

Linda Hallberg är den omtyckta makeupartisten som grundade LH Cosmetics för snart tio år sedan. Margareta Grääs är beautyinspiratören som dagligen förser sina följare med färgglad makeupinspiration. 

Nu släpper LH Cosmetics och Margareta ett samarbete som går under namnet LH Cosmetics x Margareta Grääs. I kollektionen ingår det en ögonskuggspalett med nio läckra färger, ett rouge med två olika nyanser och ett fantastick som ger kinder och läppar fin lyster och färg. Alla produkter säljs exklusivt hos oss på KICKS! 

Men hur gick samarbetet till? Vi passade på att ställa några frågor till Margareta och Linda. 

Margareta Grääs och Linda Hallberg om makeupkollektionen

Hallå där! Vi är så nyfikna på ert samarbete, berätta! 

Margareta: För snart två år sedan började vi ta fram produkter tillsammans, som skulle släppas under LH Cosmetics x Margareta Grääs. Det är en stor dröm som tagit enormt mycket tid och energi, men som nu äntligen är här. 

Linda: Ja! Det är tre must haves-produkter, kolla bara på paletten! WOW!

Hur kommer det sig att ni valt att samarbeta? 

Margareta: När det kommer till makeup är LH Cosmetics ett av mina absoluta favoritmärken, det finns få jag skulle kunna tänka mig att göra denna typ av kollektion med. När förfrågan officiellt kom, var det väldigt enkelt – ett automatiskt ja.

Linda: Vi ville samarbete med en färgglad person som vi älskar! Vi som jobbar på LH Cosmetics är alla stora Margareta Grääs-fans, så ett samarbete var självklart.

Härligt! Vem var det som kom på idén till produkterna?

Margareta: Jag fick önska vilken typ av produkter jag ville göra, men vi bollade tillsammans om vilka vi tror passar bra ihop och kunde funka som en kollektion. Däremot har jag fått styra allt från färger till namn – givetvis alltid i samklang med gänget på LH Cosmetics. Det har testats enormt mycket skuggor, färger och varianter innan jag till slut gjort mina val.  

Linda: Ja. Margareta har fått fria tyglar att skapa de produkter hon velat ha. 

Någon som har varit mer bestämd än den andra?  

Margareta: Jag har absolut varit mer bestämd, haha! Men hela gänget på LH Cosmetics har stöttat och hjälpt till.  

 

Namn: Margareta Grääs  & Linda Hallberg 
Ålder: 31 & 37  
Bor: Kalmar  & Järfälla 
Gör: Margareta jobbar som content creator med sminkfokus  och Linda är makeupartist och grundare av LH Cosmetics 
Aktuell med: En sminkkollektion med LH Cosmetics i samarbete med Margareta Grääs 

Produkterna som ingår i kollektionen LH Cosmetics x Margareta Grääs

Vill ni berätta något kort om produkterna?

Margareta: Det är en färgglad palett som passar alla oavsett hudton, ålder eller preferens. Skuggorna går att använda själva och tillsammans. Duo Dimension är en blush, med mina perfekta färger, en varm och en kall som passar ALLA looks och tillfällen. Färgen jag valde på Fantastick är verkligen min perfekta läppfärg med en touch av glitter!

Linda: Alla produkter kan man göra oändligt många looks med och de passar verkligen alla! 

Hur kommer det sig att det blev just dessa tre produkter?  

Margareta: Ögonskugga var givet, det är mitt signum och roligaste jag vet. Utöver det är både Fantastick och Duo Dimension två produkter i LH Cosmetics sortiment som jag använder dagligen. Att få ta fram mina egna färger är en dröm. Så det var ett relativt enkelt val i en stor sjö, haha!

LH Cosmetics x Margareta Grääs kommer enbart att säljas hos oss på KICKS. Varför tycker ni att våra kunder behöver dessa produkter? 

Margareta: För att skuggorna är enkla att jobba med och för att läppstiftet och rougen kommer passa alla.

Linda: Haha, ja! Precis så. Jag tycker även paletten är något som alla behöver för att kunna göra en mer lekfull makeup.

Vilken klarar ni er inte utan?  

Margareta: Jag kan inte leva utan någon av dem, haha! Läppstiftet har använts i hundratals videos och bilder utan att folk vet om det, så jag vill ändå säga att läppstiftet är den perfekta produkten.  

Linda: För mig är det absolut paletten! Den ÄR fantastisk, jag älskar ju färg och skimmer. Den är verkligen mums! 

Shoppa LH-Cosmetics x Margareta Grääs

Margareta Grääs och Linda Hallberg ger makeuptips

Vad har varit roligast med att göra det här samarbetet?

Margareta: Att få ta fram en kollektion med mitt favoritmärke och samtidigt få jobba sida vid sida av min största förebild i branschen. Det är helt galet! 

Linda: Att Margareta har fått göra sin grej. Och att samarbetet känns genuint från båda håll!

Några utmaningar som dök upp?

Margareta: Ja, det var svårt att begränsa sig. Jag hade kunnat hålla på och testa saker i oändlighet. Det är inte enkelt att sluta när man har så kul.

Och till sist… Vad är era bästa makeuptips till KICKS kunder?

Margareta: Våga mer! Det är bara smink. Blir det fult så kan du tvätta av och börja om.

Linda: Om du vill våga prova färg, testa att lägga till en färg till din vardagsmakeup varje dag i en vecka. Det kan vara en liten prick, en kul läpp, eller kanske bara glitter eller skimmer. Kreativitet föder kreativitet, och bara den där lilla pricken kan göra mycket och det är samtidigt så himla roligt.

4
Dela
Hannah Bergroth, Skönhetsexpert

Hannah är en av KICKS skönhetsexperter och skriver våra inspirationsartiklar och guidar till de bästa produkterna. Som stylist och kreativ redaktör har hon många års erfarenhet av att skapa innehåll för olika magasin och digitala kanaler. Hannah har även jobbat som frisör och är en dedikerad hårnörd.

Läs mer

Fraktsätt
Instabox, hemleverans & postombud
Betalsätt
Klarna, Swish, Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2024